Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Колико се живот принца Вилијама и принцезе Кејт Мидлтон променио од крунисања краља Чарсла: Здравствене дијагнозе тресу краљевску породицу

2023. је била напорна година за принца и принцезу од Велса након крунисања Вилијамовог оца 8. маја. Иако су неке ствари остале исте за Вилијама и Кејт, у другим аспектима њихови животи су се променили.

1714994669_profimedia-0867106170.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Преузели су неколико нових улога као резултат смрти покојне краљице и доласка Чарлса на трон. Међутим, најочигледнија промена за чланове краљевске породице је да Кејт мора да се повуче са јавних дужности након операције абдомена и дијагнозе рака.

Здравствени проблеми Кејт Мидлтон

Принцеза Кејт повукла се из очију јавности у децембру 2023. године, а у јануару је откривено да је подвргнута абдоминалној процедури, иако даљи детаљи тада нису објављени. Упркос објашњењу где ц́е Кејт бити, почеле су да се појављују спекулације о томе где се она налази, што је изазвало неколико теорија завере. Принцеза од Велса је 22. марта поделила видео у којем је потврдила да су тестови након операције открили рак и да је почела да лечи то стање крајем фебруара.

Тако је Вилијам наставио да обавља краљевске дужности сам након што је и његовом оцу, краљу Чарлсу дијагностикован рак. 

Није објављено када се очекује да ц́е се Кејт вратити на краљевске дужности, уз изјаву у којој се само каже:

- Принцеза ц́е се вратити на службене дужности када јој њен медицински тим одобри да то уради. Она је добро расположена фокусирана је на потпуни опоравак.

Нове улоге

Вилијам и Кејт постали су принц и принцеза од Велса уочи краљевог крунисања пре годину дана. Кејт је постала главни комодор ваздухопловства флоте, краљевски почасни ваздушни комодор РАФ Конингсбија и главни пуковник велшке коњице. У међувремену, Вилијам је постао главни пуковник Мерсијанског пука, главни пуковник војног ваздухопловства и краљевски почасни ваздушни комодор РАФ Валлеиа. Осим војних улога, Вилијам је такође именован за Великог мајстора Реда Бата, а Кејт је постала краљевски пратилац Реда части.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas