Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 17. ДО 19. МАЈА: Водолије очекује узбудљива забава, а Ракови ће показати своја осећања

Сазнајте шта хороскоп за викенд од 17. до 19. маја 2024. године доноси вашем знаку.

1716024597_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

ОВАН

Овог викенда, Овнови могу осетити повећан умор, посебно ако су недавно били изложени стресу или су имали доста активности. Важно је да се фокусирате на своје потребе и дозволите себи довољно времена за одмор. Размислите о лаким активностима или опуштању код куће да бисте повратили енергију. Можете испробати технике опуштања као што су медитација или дубоко дисање да бисте смањили напетост и осећали се освежено. Важно је да водите рачуна о себи и свом телу овог викенда.

БИК

Можда осећате емоционалну потребу да се повежете са вољенима и поделите своја осећања. Ово је прилика да изразите своје мисли и осећања на отворен и искрен начин. Потражите подршку од људи који вас разумеју и који вам могу пружити пажњу и удобност. Искрен разговор може подстаћи ослобађање од терета и проналажење јасније перспективе о ситуацији која вас мучи.

БЛИЗАНЦИ

Осећаћете потребу да се повежете са члановима породице и ојачате везе са њима. Размислите о томе да проведете време са својом породицом и разговарате о темама које су вам важне. Нежност и разумевање биће кључни за одржавање хармоније у породици. Потрудите се да изразите љубав и подршку онима који су вам најближи како бисте са њима изградили дубље и јаче везе.

РАК

Дневник вам може пружити простор за интроспекцију и саморазумевање. Размишљање о својим емоционалним процесима и искуствима може вам помоћи да се боље носите с њима. Не уздржавајте се да изразите своја најдубља осећања и мисли. Писање може бити ослобађајуће и терапеутско искуство.

ЛАВ

Можда ћете се осећати уморније него обично, што може утицати на опште осећање задовољства и благостања. Важно је обратити пажњу на своје потребе и пронаћи начине да се осећате боље. Можда је време за активности које вас испуњавају и чине срећним, било да су то хобији, дружење са вољенима или самоћа за размишљање.

ДЕВИЦА

Фокус ће бити на прилагођавању новим околностима. Можда ћете осетити потребу да се прилагодите променама које су се недавно догодиле у вашем животу или окружењу. Важно је остати флексибилан и отворен за нове могућности и начине размишљања. Ово је време за учење и прилагођавање новим ситуацијама које се појављују.

ВАГА

Можда сте већ свесни многих благослова у свом животу, али овај викенд је време да заиста станете и изразите захвалност за све што имате. Ово може укључивати људе који вас подржавају, прилике које вам се пружају или једноставно мале тренутке радости који ваш свакодневни живот чине посебним. Размислите о свему што вам је драгоцено и одвојите тренутак да им свесно покажете захвалност.

ШКОРПИЈА

Можда осећате снажну емпатију према људима око себе и желите да се повежете са њиховим осећањима и потребама. Ово је време да будете саосећајни и пажљиви према онима који су вам блиски. Потрудите се да активно слушате и пружате подршку другима кад год је то потребно. Дубоко разумевање њихових потреба може продубити ваше међуљудске односе и обезбедити емоционалну везу.

СТРЕЛАЦ

Сада је време да се усредсредите на своје ментално, емоционално и физичко благостање. Нађите времена за активности које вас испуњавају и доносе радост, без кривице или притиска. Дозволите себи да се одморите. Ово је прилика да се посветите својим потребама и бринете о себи с љубављу и пажњом.

ЈАРАЦ

Верујте у своје способности и истрајте у постизању својих циљева са оптимизмом и самопоуздањем. Позитиван став може вам помоћи да превазиђете изазове и постигнете напредак у свим областима вашег живота. Запамтите да свака препрека са собом носи прилику за раст и развој, зато будите отворени за нове могућности и верујте у себе.

ВОДОЛИЈА

Организујте нешто забавно и оригинално, као што је састанак, пикник, филмско вече или игра. Повежите се са људима који вас инспиришу и доносе радост у ваш живот. Дубоко пријатељство и подршка пријатеља могу вам донети осећај заједнице и среће. Искористите ово време да створите незаборавне тренутке и ојачате везе са вама блиским људима.

РИБА

Рад на самопоуздању може вам помоћи да се осећате снажније и сигурније у своје одлуке и поступке. Нађите времена за саморефлексију и афирмативне афирмације које ће вам помоћи да ојачате самопоуздање. Са вером у себе, можете постићи све што вам је на уму.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas