Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ДОПАДА МИ СЕ СВЕ НА ТЕБИ..." Опчињена Рушка написала еротско писмо

Водитељка Рушка Јакић важи за једну од оних које немају длаке на језику када је реч о партнерским односима

1714229428_42393_ruska-jakic_ig.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сачувала је позитиван дух, а недавно је говорила о човеку којим је била опчињена: 

- Моју енергију не може ретко ко да прати. Је л’ треба неко са штапом у руци да ме води?Описаћу ти фрајера који постоје и коме сам написала божанствено писмо – рекла је Рушка једном приликом и истакла да му је написала писмо у ком је похвалила све његове адуте.

- Допада ми се све на теби. Очи боје моде, коса боје лешника, осунчан тен, блистави зуби, мишићаво тело, музику коју слушаш када ми правиш јутарњу кафу. Једна шоља са две коцке шећера, са тобом сам научила да живим полако и да уживам у свим стварима. А највише у твојим нежностима, када смо водили љубав између два путовања – казала је водитељка у емисији "Магазин ин" пре извесног времена.

Кад је Ана имала четири године Рушка се удала за музичара Воју Милину и Ана се сећа живота са тим човеком као дивног периода одрастања уз човека којег је сматрала другим оцем.

– Био је веома посвећен породици, а према мени се понашао као отац. Водио ме је на скијање, научио ме је да пливам, одводио ме у школу и све је било дивно до моје 17. године и другог великог животног искушења за мене и моју мајку када је сазнала да он има љубавницу. Тај брак је пропао, а ја сам се емоционално анестезирала и затворила у себе. Бол који је кренуо након одласка другог најважнијег човека у мом животу је био снажан – рекла је Ана својевремено за медије.

(Н Портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas