Oglas
· · Komentari: 0

Bred Pit otkrio koje svoje filmove uopšte ne voli: "Mrzeo sam da radim na njima"

Bred Pit je neke filmove snimio kako ga ne bi tužili zbog prethodno potpisanog ugovora, a neke voli da gleda, ali ne želi da se seća snimanja

1714738761_7541143dc7aade71edf6918518638392ed77b0b7.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Holivudski glumac nije uvek mogao da bira koje će uloge da igra, ali zahvaljujući svom talentu i mladolikom izgledu ostvario je značajne uloge koje su mu donele svetski uspeh i priznanja.

Tako je Bred Pit otkrio da je više puta bio u situaciji da glumi uloge koje mu nisu bile zanimljive. Jedan od njih bio je film iz 1994. godine "Interview with the Vampire" koji je zaradio više od 225 miliona dolara na globalnom nivou.

- Mrzeo sam da radim na ovom filmu. Voleo sam da gledam, ali potpuno sam mrzeo da radim na njemu - naveo je Pit, koji je jednom prilikom otkrio da su gotovo ceo film snimali po mraku što mu je posebno smetalo.

Glumac je pokušao i da se izvuče iz ugovora za film "The Devil's Own", u kojem je glumio sa Harisonom Fordom, a samo snimanje filma opisao je kao "najneodgovorniji filmski deo koji je ikada video". Naime, Pit je bio opterećen problemima iza kulisa i tvrdi da je jedini razlog zašto nije odustao, bio da ga ne bi tužili.

Na kraju, glumac je otkrio da nije bio zadovoljan filmom "Troy" Volfganga Petersena. Iako je istorijski ep ostvario značajan uspeh, glumac tvrdi da nije bio zadovoljan ulaganjem toliko vremena i truda u svoj fizički izgled i izvedbu da bi bio prikazan kao lep i zgodan. On je ranije rekao kako je bio razočaran filmom i da ga je izluđivala činjenica što je starinski ep postao komercijalan.

(Klix.ba)

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas