Oglas
· · Komentari: 0

ODUSTAJU OD BRAKA NA PRVOJ PREPRECI: Horoskopski znaci koji bez razmišljanja napuštaju partnere

Tri horoskopska znaka koja nisu rođena za duge veze i brakove

1715867984_Foto-Shutterstock-horoskop-brak.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Prema astrolozima, ova 3 znaka horoskopa imaju neobičan pristup ljubavi i braku, što ih često navodi da odluče da prekinu vezu i brak čak i pre nego što razmisle o mogućem rešenju problema.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenljivoj prirodi, skloni brzoj promeni mišljenja i traženju novih avantura. Kada se pojave prvi problemi u braku, Blizanci ih često doživljavaju kao znak da su spremni za nešto novo. U braku Blizanci traže intelektualnu stimulaciju i slobodu, a kada dođe do monotonije ili nesporazuma, njihova reakcija može biti brza odluka da je vreme za razvod.

Strelac

Strelci više cene slobodu i avanturu nego stabilnost. Kao vatreni znak, brzo se zaljubljuju, ali mogu i brzo izgubiti interesovanje za partnera kada se suoče sa problemima. NJihova nezavisna priroda i želja da istraže nove horizonte čine ih nezainteresovanim za dugoročne kompromise. Ako vam se brak oseća kao ograničenje ili je partner previše zahtevan, Strelac će prvi predložiti razvod kako bi nastavili potragu za srećom.

Vodolija

U braku traži partnera koji će poštovati njenu potrebu za individualnošću. Kada se suoče sa problemima, često reaguju distanciranjem i racionalizacijom problema. Ako ne nađu rešenje koje odgovara njihovoj viziji života, radije će tražiti razvod nego se prilagoditi očekivanjima drugih ljudi. Za njih je brak uspešan samo ako je zasnovan na slobodi i međusobnom poštovanju.

Šta vi mislite, da li su ova 3 znaka horoskopa maheri za brzi razvod braka ili ne?

(Krstarica)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas