Oglas
· · Komentari: 0

JELENA ĐOKOVIĆ NE KORISTI PARFEME: Našla im je prirodnu zamenu koja ima isti efekat

Jelena Đoković je otkrila šta koristi umesto parfema

1715946668_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Djokovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Odavno je poznato da Novak i Jelena Đoković imaju poseban način života, poseban pogled na svet, zdravlje, režim ishrane, i da se zbog svojih stavova često nađu na meti najrazličitijih komentara.

Međutim, popularni par nastavlja da igra po sopstvenim pravilima, i na tome im čak i najljući kritičari moraju odati priznanje.

Iako bi sebi mogla da priušti najbolje i najskuplje parfeme na svetu, Jelena je odlučila da ih ne koristi.

Svojevremeno je na Instagram storiju podelila i prepisku sa jednom devojkom u vezi sa ovom temom.

“Zračiš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Palo mi je na pamet pitanje šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje”, napisala je Jeleni obožavateljka.

“Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje“, odgovorila je supruga proslavljenog tenisera.

Esencijalna ulja ulaze u sastav parfema, međutim, u mirisnoj industriji koriste se i drugi sastojci koji nisu uvek na prirodnoj bazi, a upravo je priroda ono na čemu Jelena insistira.

Ona se godinama zalaže za prirodan izgled i isti takav način negovanja tela, lica, kose. Esencijalna, odnosno eterična ulja emituju intenzivne mirise koji po jačini odgovaraju onima iz parfema.

Dovoljno je staviti nekoliko kapi na zglobove, iza uha ili u udubljenje vrata. Duže se zadržavaju na koži, a ne iritiraju je. I naravno, predstavljaju direktan dodir prirode, u skladu sa Jeleninim lifestyle pravilima.

(Hello)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas