Oglas
· · Komentari: 0

"SVE JE TO NORMALNO": Haris uporedio sebe i Melinu sa Anđelinom Džoli i Bred Pitom

Haris Džinović je jasno stavio do znanja šta misli o bivšoj supruzi sa kojom ima dvoje dece

1716196283_Foto-Ataimages.rs-Profimedia-Bred.jpg
Foto: Profimedia, Ataimages.rs
Oglas

Razvod Harisa i Meline Džinović i dalje je tema javnosti, a čini se da je čitava priča daleko teže pala pevaču koji nije propuštao priliku da svoju bivšu suprugu potkači gde može.

Iako su u braku proveli 22. godine, Haris nije imao lepe reči za majku njegove dece. No, sada se čini da je rešio da okrene novi list.

Pevač je odlučan da više Melinu ne spominje, te je na nedavno pitanje o razvodu žestoko odbrusio: "Neću uopšte više da razgovaram na tu temu!"

Potom je bivšu suprugu još jednom ponizio: "Nisam bolovao, niti samo imao šta da prebolim".

Interesantno je da je nedavno poredio sebe i Melinu sa Bredom Pitom i Anđelinom Džoli.

"Sve je to normalno što se dešava u mom životu! Celi Holivud se razveo 100 puta, pa i Beograd isto... Pa on postoji još uvek. I Bred Pit i Anđelina su se razveli, i šta sad", rekao je pre izvesnog vremena.

Inače, Melina koja se od razvoda nije oglašavala, navodno je već neko vreme u vezi sa dve godine starijim biznismenom. 

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas