Oglas
· · Komentari: 0

"DOSTA VIŠE, POLUDEĆU": Đina Džinović se oglasila posle razvoda svojih roditelja (FOTO)

Naslednica Meline i Harisa poslala jasnu poruku

1713958122_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Instagram-djinadzinovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - djinadzinovic
Oglas

Haris Džinović i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na brak posle 22. godine. Ova informacija je šokirala javnost, a u medijima se pričalo kako se njihova deca stala na Harisovu stranu i kako nisu u dobrim odnosima sa majkom.

Celu priču je zakomplikovala činjenica da je Đina majku otpratila sa Instagrama, pa ju je ponovo zapratila, što je dalje nagoveštavalo da su Đina i Melina rešile nesuglasice koje su imale.

Đina je neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je ovog puta odlučila da sa pratiocima podeli šta je muči.

Ona se sliakla pored stola punog papira sa crtežima i napisala:

- Dosta više, poludeću od crtanja.

 

Foto: Printscreen/ Instagram djinadzinovic

Podsetimo, na brakorazvodnu parnicu Harisa je dovezao sin Kan, Melina se nije pojavila, a pevač je jasno stavio do znanja da je Kan na njegovoj strani u celoj priči.

- Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka - zaključio je on.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas