Oglas
· · Komentari: 0

NEVEROVATNA SCENA: Polugoli muškarac igrao ispred Kim Kardašijan (FOTO)

Kim Kardašijan je u jednoj emisiji doživela šok, kada je muškarac obučen u ženski kupaći kostim počeo da igra ispred nje

1713952573_Ftoo-Profimedia-Kim-Kardasijan.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bila je to uobičajena emisija, koliko emisija može da bude obična kada gostuje Kim Kardašijan, a onda je polugoli gost ukrao šou. Stajling mu se po koloritu uklopio sa bojom haljine koju je nosila TV zvezda. Voditelju Džimiju Kimelu bilo je sve potaman, kako i ne bi kada je upravo on i osmislio ovakav scenario.

Kim Kardašijan je u emisiji "Jimmy Kimmel Live!" pričala o kontroverznom grudnjaku svog brenda SKIM koji je rađen po meri njenih grudi. Promovisala je finale serije "American Horror Story", gde glumi uz Emu Roberts.

NJen brend je prošle godine lansirao brushalter Nipple Push-Up Bra sa veštačkim umetnutim bradavicama.

"To je naš grudnjak za bradavice i iskreno, nisam očekivala takve neverovatne povratne informacije koje smo dobili od mnogih osoba koje su preživele rak dojke. Da, i to je zapravo oblikovano prema mojim grudima", rekla je u studiju.

Pomoćnik Džimija Kimela Giljermo Rodrigez je zatim prošetao u bodjiju SKIMS; Everyday Sculpt, koji je rekao da je taj "odevni komad dobar, ali da je prilično uzak". Šetkao se po studiju u vešu sa tangom, i potrudio se da kreaciju prikaže iz svih uglova. Nije se ustručavao ni da podigne nogu uvis tik uz Kim Kardašijan koja se sve vreme smeškala pa je poručila: "Dopada mi se, izgledaš odlično".

Foto: Profimedia

Kim Kardašijan koja je nedavno pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, promovisala je ranije i kolekciju za muškarce, Rodrigez je rekao da bi rado nosi njene modele ako u njima izgleda dobro, a Kardašijan je napomenula da bi ga angažovala za manekena. Ko ne bi?

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas