Oglas
· · Komentari: 0

13. dan hodočašća: Nikola Rokvoć će na ovom mestu sa porodicom dočekati Uskrs - "Jako sam radostan" (VIDEO)

Nikola Rokvić će Uskrs provesti sa suprugom i decom na svetom mestu

1714826227_Nikola.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram/ Nikola Rokvić
Oglas

Pevač Nikola Rokvić trenutno je na trinaestom danu svog hodočašća. Cilj njegovog puta je Grčka, tačnije ostrvo Egina do koga ide pešaka kako bi se poklonio moštima Svetog Nektarija Eginskog. On na ovom putu prikuplja novac za decu obolelu od raka, a došao je do Hrama Sv. Nikole, gde će sa porodicom večeras dočekati Uskrs.

Nikola se danas oglasio sa ovog mesta govoreći koliku radost oseća:

- Pomaže Bog, dragi ljudi, stigao sam na današnju destinaciju. Velika radost je pristuna kod mene, mi se nalazimo u hramu Sv. Nikole. Naši dragi domaćini su mi rekli da je ovo mesto baš gde je Sv. Nikola vratio vid Stefanu Dečanskom. Ovde ćemo večeras, ako Bog da, dočekati Vaskrs, jako sam radostan. Hvala vam puno, ovaj put za dečiju radost - rekao je Nikola.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas