Oglas
· · Komentari: 0

"NAJVIŠE VOLIM ŠTO MOGU DA SE POPNEM NA BINU I DA BUDEM DETE: Veliki Dizni koncert koji sve vraća u detinjstvo

Glumci i pevači koji tumače vaše omiljene Dizni junake progovrili su o njihoim omiljenim junacvima iz detinjstva

1713275738_unnamed--1-.jpg
Photo: Nataša Tutnjević
Oglas

Jedni od najpoznatijih glumaca i pevača koji su sinhronizovali vaše omijene Dizni crtaće pričali su svoje doživljaje sa proba za veliki Ditzni koncert koji će se održati u MTS dvorani u dva termina. 

Na tom koncertu imaćete priliku da se susretnete sa fantastičm glasovna ekipe izvođača među kojima glumci i muzičari Gorica Popović, Jelena Gavrilović, Zejna, Zoe Kida, Milan Antonić, Nevena Božović, Dušan Svilar, Stefan Zdravković Princ, Lejla Hot, Marko Luis, a muzički urednik događaja je kompozitor i tekstopisac Marko Kon.

Jedna od najpoznatitjih glumica Jelena Gavrilović otkrila je da li se poistovećuje sa svojim likom princeze Else iz Zaleđenog kraljevstva: 

-Da li se ja poistovećujes sa Elzom, naravno! Ja se i oblasčim kso Elza to već svi znaju, i neverovatna mi je čast opet da se nađem u društvu ovakve jedne ekipe, da se izrazim, tako je zaista. Ovo je najbolje što Beograd ima. Mi smno došli da iz srca odpevamo to.- rekle je Jelena. 

Pevačica Zoe Kida istakla je kako joj je žao što pre nije bila deo ovog prijekta je srećna što je sada tu: 

Žao mi je što prošle godine nisam mogla da budem deo ovoga a toliko divnih stvari sam čula, ja sam pre svega kao mama male dece uz televizor i  veliki sam fan naravno od malena Diznijevih filmova. . 

-Najviše volim što mogu da se popnem na binu i da budem dete. Kada  je izašao Kralj lavova ja sam ga gledao jedanaest ipo puta a ipo je biloi jer sam 12.put zakasnio na film oa sam odglredao samo pola.-rekao je Marko Luis. 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas