Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA MARKA KONA: Isprobajte jelovnik koji mu je pomogao da smrša 36 kilograma

Marko Kon je svoju liniju doveo do savršenstva uz ovu dijetu

1700313952_Foto-Ataimages.rs-Marko-Kon.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Čuveni muzičar Marko Kon godinama je muku mučio sa viškom kilograma sve dok jednog dana nije stao na vagu i ona je pokazala trocifren broj od kojeg mu nije bilo prijatno.

Shvatio je da nešto po tom pitanju mora da uradi, pa je odlučio da se raspita o dijetama koje bi mogle da mu pomognu da se reši bespotrebno velikog broja kilograma. 

To je na posletku i učinio držeći dijetu oko tri meseca i tada je uspeo da smrša 36 kilograma. Ovu impozantnu brojku uspeo je da dostigne zahvaljujući jelovniku kojeg se iz dana u dan rigorozno pridržavao.

JELOVNIK MARKA KONA
 
Marko Kon je tokom 100 dana za sva tri obroka jeo istu vrstu mesa, birajući ona masna. Na primer, ako je doručkovao svinjski vrat, to je i ručao pa i večerao.

Dan 1
 
Doručak: 3- 4 šnicle svinjskog vrata.

Za šnicle svinjskog vrata potrebno je (za porcije za više osoba): kg svinjskih šnicli od vrata, 3 glavice crnog luka, so i biber (belo vino po želji, 2 dl).

Priprema: šnicle istrljati solju i pobiberiti. Ostaviti ih nekoliko minuta da odstoje pa posudu u kojoj se peku, zagrejati ulje, dodati luk i peći ih dok ne porumene sa obe strane.

Ručak: šnicle svinjskog vrata.

Večera: nekoliko komada masne ribe (losos, haringa, skuša, bakalar), pripremljena sa puterom.

Nutricionisti napominju da uz svaki obrok mora da se jede sveža salata (kupus, zelena, miks)

Između obroka je bilo dozvoljeno dve užine (mlečna, jogurt, mladi sir, kiselo mleko) i druga voćna (maline, kupine, borovnice, brusnice, ribizle, jagode) i 20 g jezgrastog voća (orasi,lešnici, bademi, pistaći).

Kao prilog uz meso može se dodati: karfiol, brokoli, kelj, prokelj, zelenu boraniju, vrste povrća sa najmanjim sadržajem ugljenih hidrata.

Dan 2
 

Doručak: biftek.

Ručak: biftek.

Večera: nekoliko komada masne ribe (losos, haringa, skuša, bakalar), pripremljena sa puterom.

Dan 3
 

Doručak: nekoliko svinjskih krmenadli sa začinima po izboru.

Ručak: nekoliko svinjskih krmenadli sa začinima po izboru, dinstane sa lukom i začinima.

Večera: nekoliko komada propržene mlevene junetine.

Dan 4
 

Doručak: jagnjeći kotleti.

Ručak: jagnjeći kotleti, spremljeni sa povrćem, patlidžanom, paprikom, tikvcom sa začinima 

Večera: biftek.

Dan 5
 
Doručak: nekoliko komada propržene mlevene junetine.

Ručak: propržena mlevena junetina, nekoliko komada.

Primer jela sa mlevenom junetinom

Potrebno je: 1. 5 kg mlevene junetine, 400 g bukovače, kašičica mlevene paprike, 2 dl soka od paradajza, 100 g slanine, 3 dl juneće supe, 5 kašika ulja, kašika gustina, origano, mešavina začina, so, biber, kašika ulja, kašika gustina i praziluk.

Večera: pileći ražnjići sa slaninom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas