Oglas
· · Komentari: 0

Maltretirao suprugu, kolege su ga se bojale, a onda je proglašen za najlepšeg muškarca: Zbog njegove uloge u seriji su svi plakali

Glumac Patrik Dempsi (58) mnogima je najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Uvod u anatomiju', a zbog njegovog ponašanja mnoge kolege završile su sa psihičkim problemima.

1715086056_profimedia-0815933554.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pre devet godina svet je šokirala vest da "doktor Mekdrimi" više neće biti deo serije. Glumac je navodno otpušten jer je, iako oženjen, stupio u vezu sa jednom devojkom koja je radila iza kamere na snimanju popularne serije, ali je tokom godina otkriveno da je "terorisao kolege koje su jedva čekale da ga se otarase". 

Glumac je odrastao u ruralnom gradu u Mejnu, a tokom školovanja morao je da ide na posebne obrazovne kurseve zbog nedijagnostikovanog poremećaja učenja. Bilo mu je toliko teško da se nosi sa školovanjem, pa je odustao pre nego što je stekao diplomu. Disleksija mu je dijagnostikovana godinama kasnije.

Imao je samo 21 godinu kada se oženio svojom prvom suprugom,koja je bila više nego dvostruko starija od njega. Rošel 'Roki' Parker upoznao je kada je imao 18 godina, a ona je glumila njegovu tetku u predstavi "Brighton Beach Memoirs". Parker je tada imala 44 godine i troje dece, uključujući glumca Korija Parkera, koji je Dempsijev najbolji prijatelj.

Uprkos razlici u godinama, Dempsi i Parker imali su pregršt srećnih zajedničkih godina pre nego što su se razveli 1991. godine. Parker je navodno podnela zahtev za razvod jer je Dempsi upoznao drugu, a stvari su nakon toga postale prilično teške. U sudskim dokumentima koje je objavio The Sun, Parker je navela fizičko zlostavljanje u tužbi i rekla da joj je Dempsi slomio prst zalupivši vratima automobila tokom snimanja filma "Can't Buy Me Love".

Kad su optužbe postale javne nakon Dempsijevog uspeha sa "Uvodom u anatomiju", Parker je promenila svoju priču. Prvobitno je rekla da je nasilje bilo jednokratno, ali je nekoliko dana kasnije objavila izjavu u kojoj je potvrdila da su optužbe lažne i da ih je iznela samo na temelju lošeg saveta. Umrla je od raka 2014.

Svoju sadašnju suprugu Džilijan Dempsi, upoznao je iste godine kada se razveo, a u braku su od 1999. godine. Ipak, to ne znači da problema nije bilo, i da su se stvari u jednom trenutku toliko pogoršale da je razvod bio na stolu. Džilijan, slavna šminkerka sa uspešnom kozmetičkom linijom, navodno je podnela zahtev za razvod 2015. Do razvoda nikada nije došlo, ali je par ostao razdvojen do sledeće godine.

Dempsijevi su aktivno radili na svom braku dok su bili razdvojeni, bez sumnje motivisani time kako bi pomirenje moglo koristiti njima i njihovo troje dece. Patrik pripisuje zasluge zajedničkom terapijom na koju su redovno išli kako bi im pomoglo da se ponovno okupe i počnu ispočetka. "Terapija je vrlo važna za parove. Zašto ne iskoristiti ove alate? Neka vam neko da neku perspektivu. Ono što sam naučio je da ću stvari čuti drugačije u ordinaciji terapeuta samo zato što smo malo emotivni', rekao je Dempsi. 

Par je dobio troje dece, blizance Darbija i Salivana i ćerku Talulu. Po magazinu "People" glumac je proglašen za najse**ipilnijeg muškarca za 2023. godinu.

(Mondo)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas