Oglas
· · Komentari: 0

KAKO DANAS IZGLEDA NAJVEĆI ZAVODNIK HOLIVUDA? Ćerka podelila fotografiju jer tvrdi da ga njena braća živog sahranjuju (FOTO)

Čuveni francuski glumac napunio je u novembru 88 godina, a dok njegova ćerka tvrdi da je samo lošeg fizičkog zdravlja, njegovi sinovi ističu da mu kognitivne sposobnosti slabe i da više "ne može da podnese da se pogleda"

1713943797_Foto-Profimedia-Alen-Delon.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Anuška Delon, francusko-holandska glumica koja je mnogo poznatija kao ćerka legendarnog Alena Delona, juče je na Instagramu podelila najnoviju fotografiju svog oca.

– Fotografisala sam tatu u petak ujutro. Uspomena na naše trenutke. Beskrajno sam zahvalna što sam doručkovala s njim. To su jedinstveni trenuci nežnosti u mom svetu grubijana – počela je Anuška.

– Pomislila sam kako je lep. S njegovim večito plavim očima, čeličnim pogledom, živopisan, borben, što mi pruža nezamislivu snagu. Moj besmrtnik. Pokazala sam mu fotografiju i pomislio je kako je lepa, tako lepa da sam ga pitala da li mogu da je podelim s vama. S njegovim dopuštenjem, evo je. A na vaše brige odgovara: "Ne brinite" – otkrila je Anuška Delon.

Sukob dece Alena Delona

U porodici Alena Delona, inače, već neko vreme traju nesuglasice jer njegova deca nisu saglasna u vezi s tim gde on treba da živi i kako brinuti o njemu. 

Sud u Montargis nedavno je doneo odluku da se slavni umetnik stavi pod "pojačano starateljstvo", na zahtev njgovih sinova, što je advokat Delonove ćerke Anuške smatrao "preteranim".

Alen Delon doživeo je moždani udar 2019. godine i trenutno ima limfom, a njegova deca – Antoni, Alen Fabijen i Anuška mesecima se bore zbog toga kako je najbolje brinuti o njemu. Konkretno, Delonovi sinovi optužuju sestru da manipuliše glumcem i da skriva od njih da je on lošeg zdravstvenog stanja.

Antoni insistira da njihov otac ostane u Francuskoj, dok Anuška želi da ga odvede na lečenje u Švajcarsku, gde ona stanuje. Zbog toga je Antoni pre nekoliko meseci zatražio sudsko veštačenje o stanju njegovog oca, pa se bunio zbog izbora lekara koji nije u registru Apelacionog suda i metodologije u veštačenju, kao i što je Anuška prisustvovala svemu.

On kaže da je njegova polusestra prećutala da je glumcu ustanovljeno slabljenje kognitivnih sposobnosti i da želi da preseli Alena Delona u Švajcarsku da bi se oslobodila visokog poreza na nasledstvo.

U januaru je Antoni rekao za Paris Match da je njegov otac oslabljenog zdravlja i da "više ne može da podnese se pogleda", a pre nekoliko godina se pisalo čak i da je Delon tražio eutanaziju.

S druge strane, pravni tim glumca ističe da je on samo narušenog fizičkog zdravlja, dok kognitivne probleme navodno nema, ali sinovi i dalje zahtevaju starateljstvo nad njim.

Alen Delon dobio je sina Antonija s glumicom Natali Delon, Alena Fabijena, poznatog manekena i glumca, s manekenkom Rosali van Bremen, a ona je majka i glumice Anuške Delon.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas