Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРАВИЛО ЗА СРЕЋУ И УСПЕХ УКУЋАНА: Ове три биљке морате имати у свом дому

Следите древну кинеску вештину уређења простора...

1715763396_b5d0faff6dce1f29d3713bc2f6b52346bd6d1be8.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Вештина живљења у складу са окружењем у којем боравимо и привлачење позитивне енергије суштина је популарне фенг шуји кинеске вештине уређења простора. На тај начин ћемо осигурати срећу и благостање целој својој породици, која борави у том простору.

Према фенг шуји филозофији, темељ добре енергије у дому су биљке, које доносе не само позитивну енергију и равнотежу, већ и различите типове среће. Како су љубав, срећа и успех, три ствари које људи траже у животу, ево које ће вам биљке помоћи у томе.

Три биљке за успех у дому

Зумбул

Зумбули се често повезују са позитивним симболима као што су срећа, просперитет и љубав. Ако их гајите у кући или башти, можете унети позитивну енергију у свој живот.

Емитују сладак и привлачан мирис, који може побољшати атмосферу у дому. Њихов опуштајући и умирујући мирис позваће вас на неколико тренутака опуштања. Користите зумбуле у свом ритуалу медитације.

Пролећни нарциси

У неким културама, нарциси се сматрају симболима среће. Верује се да њихово присуство у кући или башти може привући благостање и успех. Због своје једноставне лепоте и белих или жутих латица, понекад се повезују са чистоћом и невиношћу.

Нарциси се често повезују са обнављањем, поновним рођењем и почетком нових поглавља у животу. Они симболизују почетак новог циклуса и могућност доживљавања позитивних трансформација, пише сајт Андрееа Раицу.

Фрезија

Разноврсне боје фрезије могу се тумачити као симболи оптимизма и почетка, доносећи срећу онима који их негују или им се диве.

Пролећне фрезије имају јединствен, слатки мирис који вас чини сањивим. Ова крхка биљка ће вам послати поруку да имате храбрости да дате све од себе у сваком тренутку живота.

Ова три цвета се лако саде помоћу луковица на дубини од приближно 10-15 цм. Ако се правилно бринете о њима, можете уживати у њиховој ароми целог пролећа, а могу да издрже и следеће године, када ће поново процветати.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas