Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Заборавите на БОЛ у ногама док носите ШТИКЛЕ: Позната стилистикиња тврди да вам је потребна само лепљива трака

Трик злата вредан

1708776845_Foto-Shutterstock-bol-u-nogama.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Стилиста дели несвакидашњу методу за ношење потпетица без болова, а све што вам треба је самолепљива трака. Можда делује екстремно, али многи тврде да ради.

Стилисткиња славних је постала виралан након што је поделила контроверзни метод да спречи бол од ношења високих потпетица – помоћу лепљиве траке.

Ребека Кахане Панков, која је сарађивала са великим именима као што је Шерон Озборн, недавно је доспела на насловне стране након што је поделила како да користите лепљиву траку да бисте се решили језивог бола који сигурно да може да вам упропасти вече.

На снимку се види како Бека објашњава зашто користи селотејп да би привремено блокирала нервне завршетке.

- Трака ће помоћи да се скине притисак са нерава између прстију, што омогућава да потпетице привремено буду удобније, рекла је стилисткиња из Лос Анђелеса, САД, за Wхат'с Тхе Јам.

- Нисам тестирала овај трик на дуже од шест сати. Такође сам користила ЦБД крему или ајс, или врући гел да бих ублажила осећај док носим штикле за посебне прилике као што је моје венчање. То помаже да се привремено ублажи бол за посебне прилике као што су венчања.

(ЈамПресс/ БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas