Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗНАКОВИ КОЈИ УКАЗУЈУ ДА СТЕ "СТАРА ДУША": Откријте шта вас чини посебним и другачијим од дргуих

Да ли сте мудра и емоционално зрела особа, иако сте релативно млади? Можда имате душу која се не подудара са вашим старосним добом.

1712833820_shutterstock_1717856833.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Концепт "старе душе" инспирисан је идејом да је већ живела пет претходних живота, у којима је сакупила многа искуства. Стога је душа спремна да другима у овом животу даје вредне информације и лекције. Кажу да ове душе препознајете из детињства када су мудрије и емоционално зрелије од других.

Заједничке особине "старих душа"

Од детињства, људи са "старим" душама имају склоности да се боље слажу са одраслима него са пријатељима исте генерације. С једне стране, то је корисно, јер су ови људи мудрији и зрелији од других, али с друге стране, могу показати проблеме у погледу друштвеног прилагођавања.

Постају избирљиви када је у питању избор пријатеља и у малом кругу људи се осећају пријатно. Ове душе такође привлаче енергије око себе, због чега имају потребу да се изолују од других. Често се осећају добро када су сами и постају продуктивнији. Поред тога, људи са старим душама могу бити жељни учења нових ствари, страствени за историјом и културом. 

Које друге карактеристике имају „старе душе“?

Јака интуиција је још једна особина која карактерише старе душе. Анализирају људе и ситуације како би могли да донесу најбоље одлуке. Притом, за њих материјалне ствари нису толико битне, већ квалитети и особине нечије личности.

Од детињства, ови људи су организовани и држе се своје рутине. Старе душе такође имају висок ниво емпатије. Веома добро разумеју животна искуства других, не осуђују их и дају им најбоље савете. Нажалост, они овај ниво зрелости може се јавити као терет у раним годинама, пише сајт Цлицк Пентру Фемеи.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas