Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СТО ПУТА МЕ ЈЕ ПИТАЛА ДА ЛИ ЈЕ НАСТУП ДОБАР": Огласила се Теyа Дорина мајка - открила чега се наша представница највише плашила

Теyа Дори је мајка Јасна Јојић највећа подршка, па је са њом поделила и свој највећи страх који је имала пред такмичење

1715175380_Foto-Profimedia-Shutterstock-Printscreen-Facebook-Jasna-Jojic.jpg
Фото: Профимедиа, Схуттерстоцк, Принтсцреен/ Фацебоок - Јасна Јојић
Oglas

Након што је Теyа Дора прошла у финале Евровизије 2024 за "Блиц" се огласила њена мајка, Јасна Јојић.

- Мама је пресрећна и презадовољна, само не могу да сазнам да ли је редослед по броју гласова. Чуле смо се, Теодора је била узбуђена. Питала ме сто пута да ли је наступ био добар, говорила сам да је била фантастична. Док је наступала добила сам 1.000 порука. Људи су плакали док су гледали, мислим да је све извела како треба, а и визуали су одлични. Искрено се надам великом успеху у финалу и победи. Рамонда је једна оригинална песма и мислим да ће сви увидети оригиналну мелодију и моћан текст са јаком поруком свету и да је време да се свет подигне из пепела и да је Теодора најбољи вокал, због тога је шанса за победу Србије огромна - рекла је Јасна и открила чега се Теодора највише плашила:

-Теодора се највише плашила гласачког тела јер је наша дијаспора малобројна и не може толики број гласова да донесе да песма постигне огроман пласман.

Подсетимо, у финале "Евровизије 2024" из првог полуфинала пласирали су се: Србија, Португал, Словенија, Украјина, Литванија, Финска, Кипар, Хрватска, Ирска и Луксембург.

Даље нису отишли представници следећих земаља: Пољска, Исланд, Молдавија, Азербејџан и Аустралија.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas