Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕКО НОЋИ ПОСТАО МИЉЕНИК ЖЕНА: Ко је Бејби Лазања и зашто је одлучио да му баш то буде уметничко име?

Хрватска је једна од земаља које су прошле у финале Евровизије 2024, а њихов представник Бејби Лазања откако се појавио у медијима интригира јавност

1715168441_Foto-Profimedia-Printscreen-YouTube-Eurovision-Song-Contest.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен YоуТубе - Еуровисион Сонг Цонтест
Oglas

Иако га данас читав свет зна као Бабy Ласагну, право име овог музичара је Марко Пуришић. Он је популарност стекао као гитариста популарне рок групе Маннтра. Оно што многе изненађује је то да је Марко веома млад, рођен је 1995. године у Умагу, Хрватској.

Уметничко име које је изабрао нема посебан значај, али тиме је музичар истакао своју љубав према овом јелу, а такође и сам назив песме којом се представља на Евровизији 2024 ''Рим Тим Таги Дим'' нема значење већ је аутор почео да производи овај звук како би направио какав такав вокал уз ритам песме.

Бејби Лазања важи за миљеника девојка, али је он на њихову жалост одавно заузет - већ дуго је у складној вези с годину дана млађом Елизабетом Ружић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

 

"Нисам била свесна шта се дешава"

Подсетимо, након што је прошла у финале Евровизије 2024, Теyа Дора није крила узбуђење.

- Искрено, проба ми је била баш добра, али кад сам завршила наступ, као да нисам знала шта се десило. Дошла сам у "греен роом" и питала мој тим да ли је све било добро. Нисам била свесна шта се дешава. Много ме је ово обрадовало. Иначе, кад смо имали пробу, прву земљу коју су прозвали била је Србија. Помислила сам кад би тако стварно и било. И десило се. Ово је био тек почетак, сад идемо још јаче. Идемо на неко место, да издивљамо, да будемо најјачи! Нећу да причам много, али мислим да има шансе за све у овом моменту- рекла је Теyа Дора за "Телеграф".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas