Oglas
· · Komentari: 0

7 TRIKOVA DA IZGLEDATE MRŠAVIJE, VIŠE I MLAĐE: Najviše obratite pažnju na jedan poseban model pantalona

Prema stručnjacima uz pomoć ovih jednostavnih trikova izgledaćete mršavije.

1713792106_shutterstock_1514951603.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Većina žena želi da izgleda mršavije i da doda nekoliko centimetara, ali kako to učiniti? Stručnjaci nam otkrivaju kako da postignete efekat vitkog izgleda.

Nosite štikle


Svaka potpetica, čak i blago povišenja, učiniće da vam noge izgledaju duže. Kupite model koji odgovara vašoj građi. Prevelika i široka odeća često preplavljuje sitne žene pa izgledaju niže nego što jesu. Umesto toga, uparite širi donji deo sa uskim gornjim delom i obrnuto, tako da se vidi vaša figura.

Odlučite se za farmerke visokog struka 


Farmerke visokog struka stvaraju vertikalnu liniju koja pomaže da izgledate više. Ako je nogavica isečena, porubite je da pokrije cipelu, ali ne i da se vuče po zemlji.

Predugačke pantalone će izgledati neodoljivo, a vi ćete izgledati više nego što jeste. Uvucite prednji deo košulje kako biste istakli struk. Izbegavajte skraćene pantalone koje čine da izgledate niže. Manžetne nikada nisu vaš prijatelj, pa ih izbegavajte po svaku cenu.

Nosite jednobojne komade


Nema sumnje da će nošenje jedne boje od glave do pete učiniti da izgledate više. Isti efekat mogu imati niskog kontrasta, tonske i monohromatske odeće sa sličnim nijansama.Pokušajte da ne prekinete ovu liniju kontrastnim tankim kaišem koji skreće pažnju na struk. Takođe bi trebalo da izbegavate široke pojaseve iz istog razloga.

Manje torbe


Nosite manju torbu. Sitne žene su preplavljene velikim torbama. Skalirajte svoju torbicu na svoju veličinu i visinu. Takođe, izbegavajte da vaša torba udari u najširi deo tela, što stvara horizontalnu liniju koja čini da izgledate šire.

Otvorene cipele


Cipele na bosu nogu čine da izgledate više. Tamne cipele sa tamnim pantalonama ili hulahopkama imaju isti efekat. Kaiševi za gležnjeve i gladijatorske sandale skraćuju noge. Cipele sa špicastim vrhom stvaraju i te kako izdužuju.

Šalovi i ogrlice


Duge ogrlice i šalovi privlače pogled gore-dole. Ogrlice koje se uklapaju u izrez vašeg gornjeg dela mogu učiniti da izgledate niže, pa se poigrajte proporcijama i pogledajte u ogledalu.

Duga gornja odeća


Kardigani izdužuju siluetu. Birajte one od finijih tkanina i izbegavajte glomazne sa velikim džepovima ili dugmadima jer odvlače pažnju. Stručnjaci preporučuju i duže blejzere.

Izrezi


V-izrezi izvlače daju iluziju višeg izgleda, pogotovo su idealni za one sa sitnijim ramenima, piše sajt Awell styled life.

Sens

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas