Oglas
· · Komentari: 0

KAKO DA VRATITE STRAST U VEZU? Ova četiri saveta će vas spasiti od raskida

Početak je uvek super: puni smo entuzijazma, romantika pršti na sve strane, seks je nešto bez čega ne možemo zamisliti dan...

1712917073_863251_shutterstock-386941060_orig.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Svaka veza počne ovako, a velik broj njih se s vremenom u potpunosti promeni. Entuzijazam splasne zbog mnogo obaveza, romantike ima samo u tragovima, a seks je nešto što je bolje ostaviti za sutra ili za vikend. Ovo su klasične zamke u svakoj vezi, a evo i kako ih izbeći i učiniti da se vaš odnos čini svežim iako to možda više nije.

Nemojte ići u krevet ljuti...

... ni nervozni. Ako ste se posvađali, pokušajte da rešite svađu pre spavanja, jer biste se ujutro mogli probuditi još ljući. Ili se pomirite pre spavanja ili se dogovorite da ćete zaboraviti na svađu. Ako odlažete rešavanje problema do jutra, nemirno ćete spavati.

Flertujte

Zavodite jedno drugo. Na ovo vrlo često zaboravljamo kad smo u stabilnoj vezi, a upravo je flert nešto zbog čega nam se u stomaku stvaraju leptirići. Parovi koji uvek iznova flertuju imaju srećnije veze.

Provodite manje vremena zajedno

Vreme koje uzmete za sebe i provedete ga odvojeno može biti mnogo korisnije za vezu od vremena koje provodite zajedno. Ako počnete da nedostajete jedno drugom, osetićete se kao na početku veze.

Više komplimenata

Manje prigovaranja. Odnos komplimenata i prigovora uvek treba da ide u korist komplimenata, inače ćete početi da idete jedno drugom na živce. Okej je prigovarati, ali vodite računa da to ne bude glavna aktivnost.

(Informer)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas