Oglas
· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Šta dužina kose otkriva o nama?

Testovi ličnosti nam pomažu da saznamo više o sebi – koji su naši strahovi, šta nam se sviđa i šta ne sviđa, kakve su nam preferencije i još mnogo toga.

1715786332_shutterstock_2112496487-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Iza testova obično stoji nauka, pa su legitimni i iznad svega zabavni. Kopaju duboko po našem racionalnom misaonom procesu i mere naš emocionalni pristup stvarima i životu. Testovi ličnosti mogu da se vrte oko malih detalja na ljudskom telu, poput oblika lica ili prstiju, oblika noktiju, linije vilice, oblika lica i očiju, oblika dlana, boje očiju... svaki detalj našeg tela govori nešto o našoj ličnosti. Kada je reč o kosi, od srednjeg veka verovalo se da ako žena ima dugu kosu, onda je ona simbol harmonije, plodnosti i bogatstva.

Ako imate kratku kosu

Žene sa kratkom kosom obično su samouvereni i veoma dobri drugari. Imaju mnogo prijatelja i pokazuju integritet u svemu što rade. Takođe, veoma su dobri u svojim zadacima i imaju dobre veštine razmišljanja. Odlični su u vođenju intelektualnih razgovora, a čak i tokom konflikta ostaju mirni i imaju odličnu samokontrolu. Vrlo retko ćete ih videti da su nepromišljeni i impulsivni.

Ako imate kosu do ramena

Žene sa kosom do ramena veoma su bliske svojoj ženstvenoj strani. Vole da prihvate svoju žensku energiju i imaju jake stavove i jasnu odlučnost. Takođe su veoma sofisticirani i vole da se suočavaju sa izazovima, ali ostaju odlučni u životu. Oni su dobri u sklapanju prijateljstava, ali prilično su pričljivi, ali su veoma dobri slušaoci.

Ako imate bob

Žene sa bob frizurom su otvoreni i iskreni. Oni nikada neće ulepšavati svoje izreke i veoma su direktni u životu. Imaju tendenciju da održavaju strogu ravnotežu između svog profesionalnog i ličnog života, rado istražuju nova mesta i traže nova iskustva. Budući da imaju jednostavan i jasan način razmišljanja, oni su takođe dobri u davanju saveta i drže distancu od haotičnih stvari i situacija.

Ako imate dugu kosu

Žene sa dugom kosom su uporne, strpljive i oprezne. Imaju velike snove i ne plaše se da ih pretvore u stvarnost. Oni ne veruju u kratkoročne veze, već ulažu u dugoročne odnose i prilično su selektivni u druženju sa ljudima i prijateljima.

(Sensa)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas