Oglas
· · Komentari: 0

ZA OVOG GLUMCA KAŽU DA JE NAJGORI LJUDSKI STVOR KOJI JE HODAO ZEMLJOM: Dve ŽENE KOJE SU GA VOLELE zbog njega su SEBI ODUZELE ŽIVOT

Glumac Reks Harison bio je čovek medenog glasa, ali opake naravi. Koliko je bio bezosećajan nisu se sudili da kažu ni njegovi biografi

1701244749_346703_profimedia0136830318_ls.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kršteno ime mu je bilo Redžinald Harison, ali je negde pročitao da Reks na latinskom znači "kralj" pa je zato izabrao to ime.

Nije bilo osobe u Holivudu koja nije mrzela Reksa Hrisona. Iako je glumio nežnog muškarca, profesora, dasu, istina je da je u stvarnom životu bio neverovatno grozan.

Bio je sebičan, egomanijak, ravnodušan prema okolini i osećanjima drugih, osoba sklona vređanju do granice nepodnošljivog.

Dovoljno je reći da su se ubile dve Reksove žene - njegova ljubavnica, glumica Kerol Lendis i četvrta supruga, glumica Rejčel Romerts.

Često je bio ljubavno povezan sa bivšom ženom, sadašnjom ženom i ljubavnicom u isto vreme.

Kerol Lendis je imala 20 godina i već je bila u braku kada je ušla u vezu sa Reksom.

Za nju se pričalo da je odlično društvo, slobodna i raspuštena, iako malo nestabilna. Reks ju je uhvatio kao ajkula, iako je u to vreme bio oženjen svojom drugom ženom, Lili Palmer.

Sledeće godine, shvativši da afera nikuda ne vodi, Landis se predozirala. Reks ju je pronašao dok je još bila živa, ali joj je puls bio veoma slab.

Umesto da odmah pozove hitnu pomoć, proveo je pola sata listajući njen imenik tražeći njenog privatnog lekara, u nadi da će sprečiti skandal. Dok ga je pronašao, bilo je prekasno.

Harison i Lili Palmer, njegova supruga u to vreme, mirno su pristali da se razvedu , ali ako je Lili Palmer ozbiljno verovala da će se ponovo venčati, bila je teško izneverena.

Godine 1962. Reks se oženio sa Rejčel Roberts koja će kasnije izaći iz veze na isti način kao i Landis: predoziranje tabletama za spavanje.

Krajem osamdesetih godina, par meseci pred penziju, u Londonu ga je zamolila jedna mlada glumica da odvoji par minuta za nju, sugerišući glupo da treba "nasamo da pričaju". On je to bukvalno shvatio, a kada se ona pobunila glumac joj je rekao:

"Nemoguće je dati savet najgoroj glumici na engleskoj sceni."

Nesrećna devojka je nedeljama plakala u šminkernici.

Kada je umro u NJujorku 1990. od raka pankreasa, u 82. godini, njegova sahrana je predstavljala problem.

Reks nije imao nikoga ko bi došao na njegovu sahranu.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas