Oglas
· · Komentari: 0

"NESTALA STRUJA U SRED PREDSTAVE": Andrija Milošević prepričao neverovatnu situaciju - evo šta je publika uradila (VIDEO)

Andrija Milošević je doživeo krajnje nesvakidašnju scenu tokom predstave

1716022726_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-Andrija-Milosevic.jpg
Foto: Shutterstok, Ataimages.rs
Oglas

Glumac Andrija Milošević podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu nestvarnu scenu iz Teatra na Brdu, gde je nakratko nestala struja.

On je pokazao šta je publika uradila kad je u pozorištu nestalo struje.

- Nestala je struja u pozorištu. Međutim, mi smo nastavili da igramo predstavu. Večeras na Brdu je potpuno ludilo, sad ćete da vidite kako je publika osvetlila sve svojim telefonima, osvetlila je scenu - kazao je glumac.

- Ovo je potpuno neverovatno, potpuno neverovatno, ovo se retko doživljava - govorio je ushićeno dok je snimao video.

Andrija Milošević je inače na sceni već 25 godina. Prvi put je pred kamere stao u filmu "U ime oca i sina" čuvenog Božidara Nikolića, a u intervjuu za TV ekran se osvrnuo na svoju prvu ulogu.

- Osećam veliki ponos i čast što sam sticajem okolnosti igrao u tom filmu, s takvim veličinama i majstorom kakav je Bota Nikolić bio. Ponekad je teško poverovati odakle krene i dokle čovek dođe kad ide tim nekim svojim putem. Tu sam prvi put igrao s Batom Stojkovićem, prvi put video Petra Božovića... To je zaista bilo nesvakidašnje iskustvo, posebno tada, u ratno vreme, usred katastrofalnih prilika, jednog beznađa. Ali opet, kad je čovek mlad, sve lakše prebrodi. Sećam se jedne emisije snimane u Moskvi. Pitali su jednog starca kad mu je bilo najlepše u životu, a on je rekao: "Pedeset i neke..." Na novo pitanje zašto tada kad su to bile godine pod Staljinom, odgovorio je: "Ali ja tada sam bio mlad." I zaista, kad si mlad, svako vreme ti je lepo, a meni je bilo još lepše jer sam studirao i igrao u takvom jednom filmu istovremeno - rekao je glumac.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas