Oglas
· · Komentari: 0

"NAČULA SAM DOK SAM SE ŠUNJALA KROZ KUĆU": Ceca otkrila kada Bogdana i Veljko planiraju četvrto dete

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno dobila i trećeg unuka, a otkrila je i kada njen sin i snajka planiraju još jedno dete

1716200448_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Insatgram-bogdanaraznatoviiic.jpg
Foto: Ataiamges.rs, Printscreen/ Insatgram - bogdanaraznatoviiic
Oglas

Svetlana Ceca Ražnatović 18. maja održala je spektakularan koncert u Hali sportova u Mladenovcu pred mnogobrojnom publikom, koja je nestrpljivo čekala da uživa u vanvremenskim hitovima.

Koncert je imala posle velikog slavlja, kada joj se rodio treći unuk, ona je otkrila kako je sve izdržala na nogama.

- To su sve lepi razlozi za slavlje, i daće Bog da ih imamo još više, kao i da se družimo, slavimo i veselimo uz muziku, to je smisao života. Ova nedelja mi je poslovno bila baš naporna. Radila sam sa kandidatima, bliži se polufinale, još malo i finale, brojimo sitno i doterujemo sve te kandidate. Svaki mentor navija za svoj tim što je i prirodno. Biće mi naporan tempo, a od 23. maja ću imati tri dana slobodno - rekla je Ražnatovićka, pa spomenula Bogdanu i otkrila koliko je srećna zbog prinove.

- Svi su presrećni, još se privikavamo na novog člana porodice, gledamo ga kako spava, jede, kao i svaka beba - ushićeno je rekla folk zvezda.

Maja Berović i Viki Miljković su bile gošće u njenom domu povodom rođenje Cecinog trećeg unuka, te su se latile mikrofona.

- Maja je super lik, drug i laf. Za Viki ne moram da pričam, mi se poznajemo od malih nogu. Još nekoliko kolega je trebalo da bude tu, ali su bili na odmoru, neki na nastupima. Ali kako je krenulo, sad će i četvrto, pa ćemo se brzo okupiti. (smeh) Šalim se, trebalo bi da napravi pauzu zaista i mislim da planiraju podužu, načula sam dok sam se šunjala kroz kuću - zaključila je Ceca Ražnatović.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas