Oglas
· · Komentari: 0

"IMAO SAM HEMATOM NA GLAVI": Lazar Nikolić o najzahtevnijoj sceni u „Kalkanskim krugovima“ (VIDEO)

Glumac Lazar Nikolić gostovao je u emisiji "Bindž" i tom prilikom je pričao o snimanju serije "Kalkanski krugovi" koja je obeležila njegovu dosadašnju karijeru

1715177028_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-Prikazuje.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - RTS prikazuje
Oglas

Glumac Lazar Nikolić je u seriji "Kalkanski krugovi" tumačio ulogu Lauševog sina, Petra, što je za njega bio poseban izazov s obzirom na to da nije imao tekst već je svaku misao i emociju morao da odglumi. 

 - Bilo je zahtevno jer nemam teksta, svaka moja emocija i misao je morala da se vidi - morao sam da probudim dete u sebi - rekao je Lazar u emisiji "Bindž".

U podkastu "Bindž" pričao je o saradnji sa Žarkom Lauševićem koja je za njega bila posebno značajna, kao i o tome kako se pripremao za ulogu Petra, odnosno "mačijeg smeha", a dotakao se i najzahtevnije scene na snimanju serije.

- Bila je jedna scena ispred kolibe, gde ja slušam dijalog između Ivane Zečević i Žarka. Slušajući taj dijalog saznajem da je mene majka ostavila i bilo je zamišljeno da ja u tom trenutku počnem da udaram glavom o vrata. Cela ekipa mi je rekla da vrata udaram nogom jer će efekat zvuka biti isti. Međutim, ja to nisam mogao i istinski sam udarao glavom iz sve snage - rekao je Lazar, pa otkrio i kako se ova priča završila:

- Ceo set je bio oduševljen kako je to ispalo. Ja sam otišao posle kod šminkerke koja mi je rekla da se pogledam u ogledalo i tada sam video da imam hematom na glavi - istakao je Lazar Nikolić u emisji "Bindž".

Šta je morao da uradi posle toga i kako su njegove kolege komentarisale potez koji je napravio možete pogledati u videu ispod kao i na našem Jutjub kanalu.

 

Lazar je pričao i o svom detinjstvu i odrastanju u Budvi, selidbi u Beograd, kao i o intimi i svom ljubavnom životu. Sve što je imao da kaže, možete pogledati u videu ispod.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas