Oglas
· · Komentari: 0

"DIVNI MOJI LJUDI, HVALA VAM": Nikola Rokvić se oglasio posle trećeg dana hodočašća i otkrio koliko je novca do sada prikupljeno (FOTO)

Pevač Nikola Rokvić odlučio se za veoma human gest i krenuo put Grčke kako bi prikupio novac za lečenje dece obolele od raka

1713956616_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - nikolarokvic
Oglas

Pevač Nikola Rokvić je krenuo na dugačak put u Grču gde će se pomoliti u grčkom manastiru iscelitelja i čudotvorca pred ikonom Svetog Nektarija Eginskog. On je odlučio da prepešači 1.150 kilometara kako bi prikupio 200 hiljada evra za decu obolelu od raka.

Pevač se oglasio trećeg dana puta i otkrio koliko je novca do sada sakupljeno.

Foto: Printscreen/ Instagram - nikolarokvic

- Divni moji ljudi, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama. Dajete mi jednu radost koja mi pomaže da svaki kilometar bude lakši: Zahvaljujem se i na svim uplatama, zahvaljem se pojedincima, kompanijama, firmama. Prikupili smo skoro 2 miliona dinara za pedijatrijsku onkologiju... LJubim vas i molim. Radujte se - rekao je Rokvić u videu koji je objavio na početku trećeg dana puta.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas