Oglas
· · Komentari: 0

ANA BEKUTA SE VRATILA U "ZVEZDE GRANDA": Pevačica prokomentarisala da li se Keba dobro snašao kao njena zamena

Ana Bekuta se posle kratke pauze vratila u "Zvezde Granda", a dok je nije bilo menjao ju je Dragan Kojić Keba

1711547193_Foto-Ataimages.rs-Ana-Bekuta-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ YouTube - Zvezde Granda
Oglas

Ana Bekuta vratila se danas na snimanja „Zvezda Granda“ sa kojih je prethodnih nedelja odsustvovala, a veliki broj pripadnika sedme sile poželeo joj je dobrodošlicu ispred Grandovog studija.

– Bolje vas našla– odgovorila je Bekuta koja je izdvojila vreme da ispozira fotoreporterima.

– Sve mislim da nekome smetam – prokomentarisala je pevačica koja je brinula da ne stoji na putu automobilima koji pristižu.

Kako je na prethodnim snimanjima menjao kolega Dragan Kojić Keba, zanimalo nas je i da li ona smatra da se njen zamenik dobro snašao.

– Šta vi kažete – kratko je rekla pevačica koja se zatim zahvalila na komentaru jednog novinara koji je priznao da su jedva čekali njen povratak.

Podsetimo, u nekoliko emisija, Anu je zamenio Dragan Kojić Keba koji se odlično prilagodio privremenoj uloozi člana žirija u „Zvezdama Granda“.

- Kandidati su super. Uspeo sam, nadam se da upijaju ono što im pričam stalno, a to je da kanališu energiju i da rasporede svoju psiho-fizičku snagu. Treba do poslednje sekunde igrati utakmicu, odnosno, pevati. Rekao sam im da sam i ja prošao sve ono što oni sada prolaze, u mnogo manjem obimu. Dok sam živeo u Loznici takmičio sam se u okolnim gradovima i selima, pet godinama sam pobeđivao. Ja sam se takmičio sa 14 godina, a tada su mi se tresle pantalone od treme, potpuno ih razumem, isto sam i ja imao žiri koji me je ocenjivao. Nije sigurno bio stručan kao ovaj sada, ali sam ja drhtao pred njima – dodao je Kojić.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas