Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рата за нову фасаду већ од 2300 рсд месечно за 100м2!

Да ли сте знали да се чак 30% топлотне енергије губи преко спољашњих неизолованих зидова?

1715683872_fasada.jpg
Фото: Промо
Oglas

Већ сада је време да се припремите за хладније дане, када се рачуни за струју дуплирају због грејне сезоне. А да ли знате да непотребно губљење топлоте, а тиме и високе рачуне, можете предупредити уз само једну дугорочну инвестицију: нову фасаду, која ће врхунском топлотном и звучном изолацијом заштитити ваш дом.

За вас имамо сјајне вести: од сада, у РОМА Цомпанy продавницама можете на кредит купити нову комплет фасаду реномираних произвођача фасадних материјала, уз никад повољније услове!

Понуда нове комплет фасаде у РОМА цомпанy обухвата лепак, мрежицу, стиропор 10 цм, типлове и завршни малтер из асортимана реномираних произвођача ЈУБ, ХЕНКЕЛ, ХЕЛИОС, Тиккурила или Маxима.

Куповином на кредит у РОМА Цомпанy остварујете услове за куповину на чак 71 месечну рату, са висином рате већ од 2.300 РСД до 3.290 РСД за 100м2 фасаде.

Уколико купите комплет фасаду у било којој РОМА Цомпанy продавници, на располагању вам је РОМА кредитни саветник, који ће вас захтев за кредит обрадити за само 5 радних дана, док су цене, висина рате и камате подложне променама у зависности од произвођача и потрошње материјала.

Нову термофасаду постављате само једном, а уштеда је константна из године у годину – а уз врхунски фасадни материјал, више нећете “грејати улицу” и приметићете значајну промену на својим рачунима за грејање већ прве зиме након постављања!

Више информација о самом кредиту И условима потражите на телефон 065/222-4056 или на сајту www.рома.рс

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas