Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТЕШКО МИ ЈЕ КАДА ОДЕМ ДОЛЕ": Јана Тодоровић је одрасла на Косову и Метохији, а данас тамо иде ретко из једног разлога

Певачица Јана Тодоровић је са Косова и Метохије и свој родни крај много воли, али га више не посећује као раније

1715948625_Foto-Ataimages.rs-Z.-Jovanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, З. Јовановић
Oglas

Певачица Јана Тодоровић у исповести за Гранд са болом у гласу говорила је о родном крају и одрастању. Како потиче са Косова и Метохије, њу за тај крај вежу само лепе успомене, али јој данас како признаје тешко пада одлазак у село где се родила.

Јана истиче да се данас много тога променило и каже да када су јој преминули родитељи све јој теже пада да посети кућу и имање.

Јана Тодоровић никад емотивније о родитељима и одрастању

- Док су ми родитељи били живи и док се неке ствари нису издешавале, баш сам некако срцем ишла доле, вукло ме је нешто, вуче ме и данас. Сада када одем доле буде ми јако тешко, враћа ми се она слика како сам ја одрастала са родитељима, братом, сестром. Сви смо били на окупу, имали смо много мање, али смо се више смејали, певали, дружили смо се. Тачно се знало да смо суботом имали игранке у селу, па смо имали редовно школске приредбе, лепше се живело и били смо некако више везани – рекла је Јана.

Како због пословних обавеза, тако и због емоција, певачица више не посећује свој родни крај као раније, јер јој сваки одлазак буди успомене.

- Сада када одем доле, више нема тих људи и стварно ми буде тешко. Ја сам из села Бабин Мост, место између Вучитрна и Приштине, неких седам километара од Газиместана – додала је она.

Недавно је певачица Анђела Игрњатовић Бресквица на „Песми за Евровизију“ извела нумеру „Гнездо орлово“ која је многе асоцирала управо на Косово и Метохију, док Јана признаје да је та песме и код ње оставила такав утисак.

- И мене та песма асоцира на Косово и Метохију, све ми се свиђа. Мелодија, текст и како је девојка отпевала, баш по мом укусу и жао ми је што није отишла – закључила је Јана.

Подсетимо, Јана је недавно за Гранд признала да се у њеном дому припрема велико славље за ћерку Кристину и открила да је посебно срећна и поносна мајка јер има такво дете.

-Ускоро, за којим месец, приремамо се увелико, прави је повод за славље. Крстимо нашу ћерку, пуни 18 година, тако да нам је то у овом моменту најбитније. Желимо да све буде како треба, првенствено желимо да она буде задовољна и сви људи који ће бити позвани – рекла је Јана.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas