Oglas
· · Komentari: 0

DVE PROMENE ZA SRBIJU POSLE DISKVALIFIKACIJE HOLANDIJE: Jedna uopšte nije dobra po Teya Doru

Evo kako će diskvalifikacija Holandije na "Evroviziji" uticati na Srbiju i našu predstavnicu Teya Doru

1715430319_Foto-Profimedia-Evrovizija-Teya-Dora.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dve velike promene dogodile su se za srpsku predstavnicu Teya Doru, nakon što su organizatori odlučili da diskvalifikuju predstavnika Holandije, Josta Klajna.

Naime, nakon što su saopštene odluke i EBU je izdao zvanično saopštenje, u areni Malme, kako je saopšteno - nastao je potpuni haos.

Ovakva stvar desila se prvi put u istoriji, što je poremetilo doslovno sve pred večerašnje, ali i za večerašnje finale.

Prvo što se promenilo, jeste redosled nastupa, pa su tako svi finalisti koji su bili posle Holandije, koja je trebalo da nastupi pod rednim brojem 6.

Upravo to znači, da se svi koji su ispod, što je i Teya Dora, pomeraju za jedno mesto te da će Srbija večeras nastupiti pod brojem 15.

Ono što nam ipak ne ide u prilog, jeste druga promena, i to na kladionicama. Nakon što su izbacili Josta, mnoge zemlje su se izrotirale, a Srbija je ovog puta "pala" na poslednje mesto na listi.

Po njihovim proračunima, Teya Dora ima manje od 1 posto šansi da odnese pobedu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas