Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA MILICE TODOROVIĆ: Trik koji joj je pomogao da smrša 15 kilograma

Evo kako se hranila Milica Todorović da bi dovela liniju do savršenstva

1708602702_1707464366_16c7c2061e99032ce5c405723264f4213bddb746-65d7354ea11dd.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Milica Todorović oduvek je važila za zgodnu i atratktivnu devojku, a nikada od javnosti nije krila da je imala problem i sa viškom kilograma.

Pevačica je nedavno priznala da je smršala čak 15 kilograma uz pomoć ishrane koju može da pripremi svaka žena

Milica Todorović dijeta

Atraktivna plavuša je tri stvari promenila u svom načinu života i na taj način je ubrzala svoj metabolizam. Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou, a uz sve to redovno je trenirala.

Milica Todorović je takođe izbacila je grickalice i gazirana pića.

ŠTA JEDE MILICA TODOROVIĆ

Doručak: Ovsene pahuljice prelivene vodom i voće
Ručak: Meso i salata
Večera: Pečena piletina, zelena salata, čeri paradajz
Trik savet: Pijte dosta vode i zelenog čaja

Inače, Milica je pobedila je samo sa 14 godina, kao najmlađa učesnica muzičkog takimčenja „Zvezde Granda“. Bavila se sportom, ali je od malih nogu njena prava ljubav bila muzika.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas