Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu 1. maj 2024. godine: Ribe očekuje zanimljivo poznanstvo, a Bikove tajna romansa

Pogledajte kako će vam zvezde biit naklonjene prvog dana maja

1714547954_60d7940932f94ff9fe066b121c536a0bba91d907.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom blizu Plutona u Vodoliji, znaku u koji "pada" astrološka kuća društvenog života, stičete nove prijatelje i uspostavljate nove poslovne veze. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju harizmatičnu osobu u večernjim satima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u Vodoliji, vašem astrološkom polju karijere i društvenog ugleda, čine vas energičnim kada se radi o isplativom poslu ili ulaganju u privatni biznis. Mnoštvo planeta u 12. polju, gde je i Mars, nagoveštava tajnu romansu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Vodoliji vam donosi vesti o novcu koji očekujete iz inostranstva. Neko može poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Skeptični ste kada je reč o novom poslovnom angažmanu. Bračni partner sumnja u vašu iskrenost prema njemu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u osmoj astrološkoj kući pod uticajem Plutona i Marsa, donosi vam uvećanje prihoda. Posao koji vam predlažu prijatelji nije tako unosan kao što na prvi pogled uzgleda. Slobodne Rakove očekuje susret sa Ribama ili Devicom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u polju partnerskih odnosa kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja finansija i ugleda, čini vas spremnim na kompromis i sa saradnicima i sa poslovnim partnerom. Voljena osoba pokušava da vas ubedi u nešto što je važno za oboje.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u Vodoliji čini vas nestrpljivim, nervoznim, a pojačava i neke hronične zdravstvene tegobe. Aspekt između Marsa i Jupitera, donosi vam zaradu preko putovanja, kontakata sa strrancima, obrazovanja. Susret sa Rakom na kraćem putu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom, vladaocem vaše karijere, u kući kreativnosti, spremni ste za razgovor o novom poslovnom projektu koji će vam se isplatiti na duže staze. LJubavni partner želi da vam nametne svoju volju. Slobodne Vage mogu da upoznaju jednog Strelca.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Vodoliji pod uticajem vašeg vladaoca Plutona zahteva da se prilagodite novonastalim uslovima na poslu ili radnom mestu. Slobodne Škorpije očekuje susret sa Rakom, a zauzete rasprave u domu sa partnerom i članovima porodice.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Zbog Meseca u polju biznisa nestrpljivi ste da čujete vesti o važnom poslovnom aranžmanu. Aspekt sa Merkurom naglašava vašu potrebu da postignete ravnotežu između porodice i karijere. Slobodne Strelce očekuje susret sa jednom Vagom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkoj kući novca i ljubavi nastojite da ispunite svoja i očekivanja emotivnog ili poslovnog partnera. Sekstil između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera, donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim poslom ili sportom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku kojim upravljaju Uran i Saturn iz polja porodice i novca, podstiče vas da bolje organizujete poslovne obaveze. Sekstil sa Merkurom vam donosi uvećanje prihoda preko stranaca iz zemalja nemačkog govornog područja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Vodoliji, kojim upravlja i Saturn iz vašeg znaka, nagoveštava uvećanje prihoda preko nekretnina, građevinarstva, organske poljoprivrede. Sekstil sa Merkurom donosi vam podršku jedne Device. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog Raka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas