Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СУДБИНСКИ ПЕРИОДИ: Најважније године у животу сваког хороскопског знака - тада вам се могу десити највеће радости, али и највеће трагедије

Астролози тврде да сваки хороскопски знак има своје судбинске периоде који се догађају само неколико пута током живота

1716024219_Foto-Shutterstock-sudbinski-periodi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваки хороскопски знак има судбинске године, тврде астролози. Тада се могу десити највеће радости, али и највеће трагедије.

У ком год хороскопском знаку да сте рођени, треба да обратите пажњу на дане уочи рођендана. Тада су, сматрају астролози, људи веома осетљиви и улазе у судбински период.

Ти судбински периоди се понављају више пута у току живота, а ево које су године најзначајније за ваш хороскопски знак.

Ован

За особе рођене у знаку Овна астролози кажу да имају више срећних периода у животу него оних обојених трагичним догађајима. Следеће године им могу донети богатство, напредовање у послу и значајна познанства - људе који ће им променити живот: 20, 31, 35, 43, 47, 58, 60, 66.

Бик

За Бикове су судбинске године 17, 23, 25, 30, 35, 39, 51, 60, и 64, а најчешће се уочавају два периода живота. У младости имају тешких фаза - траже љубав, муче се у професионалном смислу, кубуре с новцем. После 30. године, невоља је све мање.

Близанци

Рођени у знаку Близанаца осете промене много пре него што се оне заиста и догоде. Зато често пате од анксиозности и важно је да имају подршку. То се, пре свега, односи на следеће године: 20, 36, 40, 52, 64, 70 и 80.

Рак

Астролози упозоравају Ракове да буду опрезни, јер њима живот доноси непријатности без најаве. Посебно се то односи на 30, 35, 40, 45, 50, 60. и 75. годину. До 50. рођендана, губици су релативно мали, али након њега, настају тешкоће и у професионалном и у емотивном животу.

Лав

Лавови верују да су они сами господари судбине и заиста, обично постигну све што пожеле. Међутим, живот им може приредити тешке обрте, а посебно се то односи на 36, 43, 57, 60. и 79. годину.

Девица

Девице се највише ослањају на своје снаге, а много мање обраћају пажњу на судбину. Њима су деликатне године 21, 27, 31, 43 и 50, а може доћи до трзавица на послу, па и љубавних разочарења.

Вага

Фаталне године за Ваге су 23, 35, 40, 46, 56, 64. и 72. Астролози кажу да су оне за њих, пре свега, повољне те тада могу да доживе пословни успех, финансијски подстрек или да се венчају.

Шкорпија

Какви год да су удари судбине, Шкорпија увек налази у себи снагу да их превазиђе. Нека се припреме за следеће године: 24, 32, 49, 50, 64. и 74.

Стрелац

За Стрелчеве ће значајне године бити 24, 35, 39, 40, 43, 53, 59, 68. и 75. Астролози кажу да тек у другој половини живота они доживљавају свој пуни процват.

Јарац

Судбина може да изненади рођене у знаку Јарца у следећим годинама: 21, 33, 36, 33, 41, 53. и 57. Припадници овог знака морају да се припреме унапред како би изашли на крај с овим изазовима.

Водолија

Судбинске године за Водолије су 22, 24, 32, 42, 48, 50, 64. и 72, а припадници овог знака често прихватају да се од "више силе" не може ни побећи. Међутим, и они треба да обрате пажњу у овим периодима и учине све да их што лагодније доживе.

Рибе

Рибе важе за најемотивнији знак у хороскопу, али понекад је потребно да мало блаже доживе судбинске олује - то се односи на године 24, 30, 33, 45, 47, 55. и 60. Прочитајте и која је мрачна страна сваког хороскопског знака.

(Лепа&Срећна)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas