Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 12. МАЈ: Ован добија позив за излазак; Ракови избегавајте трошкове

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 12. мај

1715498722_shutterstock_2266054687-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Фокусирани сте на дом и породицу, а ако се бавите самосталним послом, поведите рачуна о документацији и шта се с ким договорате. Позиција вашег владаоца Плутона упозорава да избегавате свађе са женама. Стрелац вам шаље позив за излазак.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Са четири планете у вашем знаку, популарни сте и омиљени у друштву супротног пола али пазите коме поклањате поверење. Није тренутак за склапање договора и потписивање уговора, нарочито ако се бавите креативним послом. Допада вам се један Јарац.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у кући новца прави напет аспект вашим владаоцем Меркуром, због чега сте склони погрешним закључцима. Новац вам стиже преко послова са великих удружења и организација, контаката са странцима и пријатеља. Водолија мисли на вас.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у тригону са Нептуном доноси вам зараду преко заједничког посла са емотивним или пословним партнером. Избегавајте непотребне трошкове и расправе са женама у вечерњим сатима. Допада вам се један харизматични Јарац.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Позиција вашег владаоца Сунца близу Венере доноси вам популарност у друштву, али будите опрезни у контакту са особама којима се допадате. Брачни или дугогодишњи партнер жели да вам наметне своје ставове када је реч о заједничкој одлуци.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Договарате се о заједничком послу са пријатељима или особама које живе у иностранству, нарочито ако се бавите издаваштвом или занимањем у вези са образовањем, путовањима. Стара симпатија стиже са пута и жели да вас види. Главобоља.

 ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Новац може да вам пристигне преко финансијских трансакција, спонзорских уговора, наследног права. Слободним Вагама може да се удвара харизматична, али помало опасна особа, док заузете очекују расправе са партнером и љубоморне сцене.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон у напетом аспекту са Месецом доноси вам изазов на финансијском плану. Спремни сте да се ангажујете на пројекту који има везе са породичном делатношћу. Могућ пут у иностранство са љубавним партнером.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиција вашег владаоца Јупитера подстиче вашу амбицију и креативност, а новац стиже преко послова у вези са туризмом, некретнинама, транспортом. Иритира вас партнерово понашање, а слободни Стрелци прихватају позив за излазак од Овна.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Позиција Месеца у седмој кући доноси вам договор са љубавним или пословним партнером о реализацији заједничког пројекта. Избегавајте ризичне новчане трансакције предвече. Рак мисли на вас, а Бик вам шаље позив за излазак.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у астролошкој кући посла под упливом Нептуна из куће новца, доноси вам увећање прихода преко купопродаје некретнина, угоститељства, туризма, пружања услуга. Ванредни трошкови у вечерњим сатима. Један Близанац привлачи вашу пажњу.

 РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Хармоничан аспект између Месеца у пољу љубави и Нептуна у вашем знаку, доноси вам пријатне тренутке са вољеном особом. Бићете успешни ако се бавите научним радом, занимањем које захтева креативну црту или има везе са спортом.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas