TAJNA VRHUNSKIH KRMENADLI OTKRIVENA! Mekane, sočne, u aromatičnoj marinadi (VIDEO)

Kristina Lalić-Spirković

06. 02. 2025. 000000 10:00
TAJNA VRHUNSKIH KRMENADLI OTKRIVENA! Mekane, sočne, u aromatičnoj marinadi (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/ Bakina kuhinja

Mekane i sočne krmenadle, marinirane u aromatičnoj mešavini začina, peku se u rerni do savršenstva. Uz dodatak kuvanog paradajza, dobićete sočan i ukusan obrok koji će oduševiti sve vaše ukućane Priprema se za tili čas, a rezultat je toliko ukusan da će nestati u trenu. Pogledajte video i pripremite ovaj ukusan obrok već danas!


Potrebno je: 
500 gr svinjski krmenadli

Za marinadu:

  • 5 čena belog luka izgnječen
  • 1 kašičica suvog začina
  • 1 kašičica meda
  • 1 čep soja sosa
  • ml biber
  • 1 kašičiva senfa
  • mast
  • 300 ml gustog kuvanog paradajza


Priprema:
Krmenadle ako su debele malo izlupati između folije. U činiju sipati beli luzk, začin, ml biber, med.

Dodati senf  i sve dobro izjednačiti. Svaku krmenadlu premazati marinadom i poređajjte jednu preko durge. Pokriti folijom i ostaviti bar  15 min najbolje da prenoći u frižideru. 

Pleh obložiti pek papirom premazati malo sa mašću pa poređati krmenadle. Preko staviti malo još masti i sipati između kuvanog paradajza. 
Peći na 200 stepeniC pokrivene folijom  pa otkriti i peći još 30 minuta bez folije, uz krmenadne servirajte krompir u bilo kom obliku. i neku lepu salatu.

Prijatno!!!

 

BONUS VIDEO