TAJNA VRHUNSKIH KRMENADLI OTKRIVENA! Mekane, sočne, u aromatičnoj marinadi (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/ Bakina kuhinja
Mekane i sočne krmenadle, marinirane u aromatičnoj mešavini začina, peku se u rerni do savršenstva. Uz dodatak kuvanog paradajza, dobićete sočan i ukusan obrok koji će oduševiti sve vaše ukućane Priprema se za tili čas, a rezultat je toliko ukusan da će nestati u trenu. Pogledajte video i pripremite ovaj ukusan obrok već danas!
Potrebno je:
500 gr svinjski krmenadli
Za marinadu:
- 5 čena belog luka izgnječen
- 1 kašičica suvog začina
- 1 kašičica meda
- 1 čep soja sosa
- ml biber
- 1 kašičiva senfa
- mast
- 300 ml gustog kuvanog paradajza
Priprema:
Krmenadle ako su debele malo izlupati između folije. U činiju sipati beli luzk, začin, ml biber, med.
Dodati senf i sve dobro izjednačiti. Svaku krmenadlu premazati marinadom i poređajjte jednu preko durge. Pokriti folijom i ostaviti bar 15 min najbolje da prenoći u frižideru.
Pleh obložiti pek papirom premazati malo sa mašću pa poređati krmenadle. Preko staviti malo još masti i sipati između kuvanog paradajza.
Peći na 200 stepeniC pokrivene folijom pa otkriti i peći još 30 minuta bez folije, uz krmenadne servirajte krompir u bilo kom obliku. i neku lepu salatu.
Prijatno!!!
BONUS VIDEO