POSNI VOĆNI VAFLI: Hrskavi i sočni, najbolji do sada (VIDEO)

Kristina Lalić-Spirković

12. 12. 2024. 000000 09:30

Foto: Printskrin/Youtube/ Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • čaša od 180 ml
  • 11/2 čaša kisele vode
  • 1/ praška za pecivo
  • 1 vanilin šećer
  • šećer po želji
  • 2 pune čaše brašna
  • 1/2 čaše ulja
  • 2 kruške
  • malo cimeta

Priprema:
U činiju sipati kiselu vodu, dodati prašak za pecivo, 1 vanilin šećer šećer po želji, brašno i ulje i na kraju seckane kruške i cimet.

Sve izjednačiti. Aparat za vafli ugrejati i premazati uljem. Sipati 4-5 kašika testa sa voćem i poklopiti. Malo pritisnuti, peći da zarumeni i silikonskom špatulom polako odvojiti. Služiti toplo.

Fantastično hrskavo i sočno!

 

BONUS VIDEO