Novi detalji smrti Lijama Pejna: Nekoliko stvari još uvek misterija

Kristina LJubisavljević

27. 10. 2024. 000000 11:00

Foto: profimedia

Policija u Argentini nastavlja da istražuje tragediju, ali vlasti i obožavaoci imaju nekoliko važnih pitanja, uključujući i zašto je pop senzacija ostala sama i bez svog telohranitelja, piše Miror.

Alberto Krešenti, šef državnog sistema hitne medicinske pomoći, potvrdio je da je pevač pao u unutrašnje dvorište hotela CasaSur Palermo. Govoreći za argentinski TV kanal Todo Noticias prošle nedelje, Krešenti je rekao:

- Nekoliko minuta kasnije stigao je tim za hitne slučajeve koji je potvrdio smrt ovog čoveka za koga smo kasnije saznali da je iz muzičke grupe. Imao je teške povrede i nije bilo načina da se bilo šta uradi.

Liamov otac Džef (66) je prošlog petka odleteo u Argentinu da organizuje prenps tela svog sina, ali još uvek nije poznato kada će se vratiti u Veliku Britaniju gde će biti sahranjen.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

U prvom izveštaju je odlučeno da je Liam bio izložen raznim lekovima, ali je naglašeno da početni rezultati ne nude tačno očitavanje o tome koliko je cirkulisalo u njegovom telu kada je umro, piše Miror.

Veruje se da konačna analiza traje između deset i 15 dana od trenutka smrti, ali može potrajati i duže. Istražitelji takođe tragaju za podacima iz mobilnog telefona, računara i sigurnosnih kamera.

Lijam je ostavio veliki trag u muzičkoj industriji, pisao je brojne tekstove za "One direction", a njegove numere broje milionske preglede.

BONUS VIDEO