Oglasila se poznata pevačica nakon što je otkriveno da se Lijam Pejn dopisivao sa njom na dan kada je poginuo: "Nedostajaćeš mi, prijatelju moj"

Kristina LJubisavljević

25. 10. 2024. 000000 14:59

Foto: Profimedia

Pevačica (46) oglasila se sada po prvi put od kako je Lijam preminuo i poslala emotivnu poruku:

- Dragi Liame, zauvek ću ceniti vreme koje smo delili zajedno, od pre petnaest godina kada je rođen "One Direction", sve do pre samo nekoliko nedelja - napisala je Šerzinger pored njihove fotografije i dodala:

- Bio je toliki blagoslov raditi sa tobom. Delili smo istu ljubav i strast prema muzici i zauvek ću se sećati pametnih i radosnih razgovora koje smo vodili. Bilo je tako teško shvatiti da više nisi ovde, ali sam zahvalna što sam upoznala tvoje dobro srce, slatku dušu i karakter. Uneo si toliko radosti, svetlosti i smeha u živote onih koji su te zaista poznavali. Nedostajaćeš mi, prijatelju moj, i nosiću te u svom srcu. Moje misli i molitve su sa tvojom porodicom - završila je poruku Nikol.

Podsetimo, poznati pevač je preminuo 16. oktobra, nakon što je pao sa balkona hotela u Buenos Ajres. Kako prenosi ABC Nevs, izvori su potvrdili da je delimična obdukcija pokazala da je zvezda „imala više supstanci u svom sistemu“.

Pored Sajmona Kauela, Šercinger je takođe zaslužna za formiranje Pejnovog dečačkog benda "One Direction" koji je napravio veliki uspeh širom sveta, a njihove pesme su i dana veoma popularne.

BONUS VIDEO