LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2024: Strelčevima dolazi velika ljubav, a Vodolijama se vraća osoba iz prošlosti

Kristina LJubisavljević

23. 10. 2024. 000000 19:30

Foto: Shutterstock

Koji događaji vas očekuju u vašem ličnom životu u trećem mesecu jeseni? Ovo je ljubavni horoskop za novembar 2024.

Ovan

Flertujte i ne uskraćujte sebi ništa, jer novembar obećava mnogo romansa i zanimljivih poznanstava za vaš znak. Sredinom meseca znatno će se povećati šanse za upoznavanje ljubavi na nekom sastanku.  Ovnovi koji su u vezi ohrabruju se da dodaju više romantike kratkim putovanjem za dvoje, kaže ljubavni horoskop za novembar 2024.

Bik

LJubavni horoskop predviđa da će u novembru unutrašnji magnetizam Bika preći sve zamislive granice, što neće proći nezapaženo na poslu. Zvezde početkom meseca predviđaju obećavajuću kancelarijsku romansu, koja bi mogla da preraste u prava osećanja. Zauzeti će morati da prođu kroz težak period zajedno sa svojim partnerom i da nauče da oproste ljudima greške.

Blizanci

Sa dolaskom novembra, Blizanci će imati priliku da pokažu svoju harizmu među novim poznanicima i zaintrigiraju jednu zanimljivu osobu. Istovremeno, ne treba se nadati ozbiljnoj vezi ovog meseca, pa se ograničite na laganu romansu. Blizanci u paru hitno moraju da prebace pažnju na partnera i preuzmu veću odgovornost.

Rak

Rakovi imaju sve šanse da dožive iznenadnu ljubav, koja će otkriti njihove najbolje kvalitete i kreativnost. Iskoristite priliku za lični rast, jer je malo verovatno da će osećanja biti uzvraćena. Što se tiče Rakova koji su u vezi, oni će se početkom meseca naći u nekoliko dugotrajnih sukoba, što će otežati komunikaciju u paru, kaže ljubavni horoskop za novembar 2024.

Lav

Prema ljubavnom horoskopu, novembar obećava mnogo izgleda i prijatnih iznenađenja za sve predstavnike znaka - i samce i one u vezi. Prvi će na putovanju sresti ljubav i verovatno će razmišljati o promeni mesta stanovanja, dok će drugi imati sklad, udobnost u domu i rešiće mnoge kućne probleme. Iskoristite naklonost zvezda da maksimalno unapredite svoju ličnu sferu života.

Devica

Usamljene Device mogu da očekuju intenzivne i česte susrete sa osobom koja će od njih izazvati nalet snažnih emocija. Tek do kraja novembra moći ćete da otkrijete pravu suštinu svog duhovnog raspoloženja i shvatite da je to ljubav, predviđa ljubavni horoskop za novembar 2024. Device u paru će moći da uspostave odnose sa svojom drugom polovinom i otkriju čitavo more nežnosti i brige.

Vaga

LJubavni horoskop za novembar 2024. predviđa da će oprezne i razumne Vage iznenada biti uvučene u ljubavni trougao, iz kojeg neće biti lako da izađu. Samo prirodna mudrost će vas zaustaviti, kao i unutrašnje odbijanje da igrate sporednu ulogu. Zauzete Vage imaće sreće, jer će zajedno sa partnerom moći značajno da poboljšaju svoju finansijsku situaciju, pa čak i da ostvare neke zajedničke snove.

Škorpija

Škorpije mogu biti preoštre prema drugima zbog unutrašnjih kontradikcija i kao rezultat toga uplašiti ljude koji su iskreno zainteresovani za vezu sa njima. Dolaskom novembra zaposlene Škorpije zahvatiće talas ljubomore, koji može da izazove skandale u porodici. Pre nego što okrivite partnera za sve grehe, ohladite se i dobro razmislite da li ste u pravu, savetuje ljubavni horoskop za novembar 2024.

Strelac

Pripremite se da upoznate veliku ljubav, koja će izgledati kao u najboljim romantičnim filmovima. Novembar će za vas biti veoma bogat i senzualan mesec, otkrivajući skrivene strane vašeg karaktera. Zauzeti Strelci će biti nostalgični za prošlošću, zbog čega će učiniti sve da se vrate u ovo divno stanje zajedno sa svojim partnerom.

Jarac

Jarčevi koji aktivno traže partnera naći će ono što traže, i to u vrlo neočekivanim okolnostima. Međutim, to neće proći bez oštrih momenata i brušenja. Oni koji imaju porodicu će doživeti malu buru, koja će se stišati uz iskrenu želju svih u paru da postignu kompromis, predviđa ljubavni horoskop za novembar 2024.

Vodolija

Prema ljubavnom horoskopu, Vodolije koje traže ljubav moraju biti manje agresivne kada se zabavljaju da bi postigli rezultate. Neka i drugi preuzmu inicijativu. Što se tiče zauzetih Vodolija, oni će biti suočeni sa bivšom ljubavlju, a ujedno i sa velikim iskušenjem. Zvezde vam kategorički savetuju da ne uspostavljate kontakt sa osobom iz prošlosti i da se ne zavaravate.

Riba

Ribe sanjaju o ljubavi, ali zasad će morati da se zadovolje samo prijateljstvom. Posvetite svoje slobodno vreme ličnom razvoju i karijeri. Predstavnici znaka koji su u paru treba da nauče da prihvate voljenu osobu sa svim njenim nedostacima i više rade na sopstvenim karakternim osobinama, savetuje ljubavni horoskop za novembar 2024.

(Sensa)

BONUS VIDEO