"PRIHVATILA JE ŠTO NIKO NE BI": Slaviša Čurović priznao da je pravio greške, ali da mu je Tijana sve oprostila (VIDEO)

Isidora Čolaković

23. 10. 2024. 000000 09:00

Foto: V. Danilov, Ataiamges.rs/ A.A.

Poznati glumački par Tijana i Slaviša Čurović obnovili su svoju vezu nakon sedam godina od razvoda i svojoj ljubavi dali novu šansu.

NJihova romansa je počela pre više od 20 godina i to iz poslovne saradnje, a Slaviša je sada u 18. epizodi emisije "Bindž" kompanije Novosti otkrio detalje njihovog poznanstva, razvoda, a onda i ponovne bliskosti.

- Tijana i ja smo se upoznali kada sam bi upravnik pozorišta u Nikšiću. Bila mi je potrebna mlada glumica za glavnu ulogu, a ona je došla sa svojim profesorom Feđom Stojanovićem. Nikšić je grad naše mladosti i ljubavi. Ona je tri godine mlađa od mene, bila je još devojčurak, imala je 23 godine, a ja 26. Što bi rekao Arsen Dedić za svoju ženu: "To ti je suđenica!"- započeo je priču Slaviša u emisiji "Bindž".

- Mi smo imali neke čudne stvari u našem odnosu - taj prekid ili "razvod na određeno vreme", ali smo onda shvatili da ipak treba da nastavimo zajedno. Ona je moja suđenica, a ti od suđenice ne možeš da pobegneš. Odrasli smo i borili se zajedno, za našu ćerku, za karijere, za krov nad glavnom... - rekao je Slaviša, a onda otkrio i kako je došlo do razvoda:

- Imali smo padova i grešaka. Mi smo svi ljidi i pravimo greške i probleme i sebi, a i ljudima koje volimo, ali kada ih ne uradimo namerno onda to nije toliko strašno. Dešava se da ja sa društvom zaglavim do tri, četiri ujutru u kafani, što u ovim godinama ne treba da radim... - rekao je Slaviša.

- Mi smo se razveli i posle razvoda otišli na ručak. Raste dete, žena i ja smo se redovno gledali, družili i išli zajedno na letovanje. Onda dođeš i kažeš: "A što smo se mi razbijali?". Naravno bilo je tu mnogo mladalačkih nesuglasica i stvari koje nisu iste, ja sam rastao u Podgorici, ona je dete iz centra grada, vaspitanje nije bilo isto - zaključio je Čurović, a onda i najlepšim rečima opisao svoju suprugu:

- Tijana je pre svega dobra majka, supruga i žena koje je prihvatila neke moje stvari koje ne bi niko i to mnogo cenim i poštujem. Kad sam bio mlad nisam to toliko cenio, a sada cenim mnogo više - rekao je glumac u emisiji "Bindž".

Ceo intervju sa Slavišom možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.

 

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU