Sunce prelaze iz Vage u mističnu Škorpiju 22. oktobra: Ova promena će se najviše odraziti na 3 ZNAKA

Kristina LJubisavljević

19. 10. 2024. 000000 14:30

Foto: Shutterstock

Kraj oktobra obeležiće Sunčev prelaz iz znaka vazdušne Vage u vodenu Škorpiju pod kojim će biti naglašena mistika, osetljivost i promišljenost. Sezona Škorpije je vreme promena u kojim počinjemo da idemo prema unutrašnjosti i razmišljamo o tome zašto smo takvi kakvi jesmo i koji su nas postupci doveli do ove tačke na našem putu.

Ovo je vrlo introspektivno vreme u kojem ćemo sasvim sigurno osetiti potrebu da se povučemo u unutrašnjost i otkrijemo posebnosti koje se kriju u nama. Astrolozi veruju da će ovaj prelaz posebno snažno osetiti određeni horoskopski znaci, ali ne na jednak način - nekome će ovaj period biti izuzetno optimističan i pozitivan, ali drugi bi mogli da osete određenu dozu napetosti.

Evo na koje znake će najviše uticati Sunčev ulazak u Škorpiju.

1. Bik

Bikovi, kao znak suprotan Škorpiji, mogli bi da osete određen nivo napetosti. Ovaj prelaz ih tera da se suoče s dubokim promenama koje možda nisu spremni da prihvate.

Iako će ovaj period da ih izazove da preispitaju sopstvene vrednosti i sigurnosti, to može biti prilika za transformaciju i lični napredak ako budu otvoreni za promene.

2. Rak

Kao vodeni znak, Rak će osetiti pozitivne promene i emocionalno otvaranje. Ovaj period će im omogućiti da se povežu sa svojim unutrašnjim svetom na dublji način.

Osetljivost će im biti pojačana, ali će ih to istovremeno motivisati da razumeju sebe i druge s više empatije. Očekuje ih vreme ličnog sklada i emocionalnog rasta.

3. Škorpija

Kao znak u kojem se Sunce nalazi, Škorpije će najdublje osetiti ovaj prelaz. Ovo je period u kojem će im biti omogućeno da istraže sopstvene unutrašnje svetove, osete porast intuicije i promišljenosti.

Za Škorpije će ovo biti optimistično vreme ličnog rasta i samospoznaje, ali mogu osetiti i određenu napetost u suočavanju sa svojim unutrašnjim demonima, piše Sensa.hr.

(Blic Žena/ Sensa.hr)

BONUS VIDEO