Oglasila se Šerli Kol nakon smrti Lijama Pejna: "Bio je otac našem sinu koji sada mora da se suoči sa realnošću"

Kristina LJubisavljević

19. 10. 2024. 000000 09:10

Foto: profimedia

Nakon što su se oglasili članovi benda i Lijamova porodica, oglasila se i njegova bivša supruga, poznata pevačica Šerli Kol, sa kojom ima sina (7).

Ona je pored crno-bele fotografije Liama u krevetu sa njihovim sinom napisala:

- Dok pokušavam da se snađem u ovom katastrofalnom događaju i da se borim sa sopstvenom tugom u ovom neopisivo bolnom trenutku, želela bih da podsetim sve da smo izgubili ljudsko biće, nije bio samo pop zvezda i slavna ličnost, on je bio sin, brat, ujak, dragi prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu. Sin koji sada mora da se suoči sa realnošću da više nikada neće videti svog oca.

- Ono što najviše muči moj duh je to što će jednog dana Bear imati pristup odvratnim izveštajima i medijskoj eksploataciji koje smo videli proteklih dana. Srce mi se dalje slama što ne mogu da ga zaštitim od toga u budućnosti. Preklinjem vas da razmislite o tome čemu služe neki od ovih izveštaja, osim da nanose dodatnu štetu svima koji su ostali za sobom pre nego što ostavite komentare ili snimite video-zapise, zapitajte se da li biste želeli da vaše dete ili porodica čitaju njih. Molim vas dajte Liamu ono malo dostojanstva što mu je ostalo posle smrti da konačno počiva u miru. Hvala, Šeril.

LJubavna priča Šerli Kol i Lijama Pejna

Šeril i Lijam su se prvi put upoznali na takmičenju za talente "X faktor" 2008. godine, kada je sedela u žiriju, a Lijam došao na audiciju, tada je imao samo 13 godina.

Oni su nekoliko godina kasnije počeli romansu kada je Lijam nastupao u šou programu sa svojim bendom. Par je izašao u javnost sa svojom vezom 2016. godine, debitujući na crvenom tepihu u Parizu.

Sledeće godine, u martu 2017, par je dočekao sina. Ipak tačku na vezu su stavili već naredne godine, nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno odgajali sina.