Jelena Tomašević o ćerki Nini: "Nijedna mama ne može ćerki da bude najbolja drugarica"

Kristina LJubisavljević

19. 10. 2024. 000000 08:45

Foto: Ata images, A.A.

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić u braku su od 2011. godine. Imaju ćerku Ninu, a i pored velikih karijera koje su napravili porodica im je na prvom mestu i uspevaju da svoju privatnost sačuvaju od očiju javnosti.

Oni retko kad pričaju o ćerki Nini, a Jelena je sada otkrila kako vaspitava naslednicu koja je u tinejdžerskim godinama:

- Nijedna mama ne može ćerki da bude najbolja drugarica, ali imamo lep odnos, poverava mi se, ali verujem da to nije sve, da svojim najboljim drugaricama priča tajne, a mama je tu da sasluša i kad je neki problem i da pomogne da nešto razreši - rekla je Jelena za Blic, pa dodala:

- Teško je danas biti roditelj. Takvo je vreme, tehnologija i šta sve deca mogu da koriste neograničeno. Moramo imati uvid koliko su na telefonu, koje sajtove posećuju, koje društvene mreže posećuju. Zadovoljna sam što Nina provodi puno vremena napolju sa društvom. Puna sam ljubavi za ćerku, ali umem da budem stroga kad treba. Granice se postavljaju kad je dete malo. Nina je pokazala talenat za muziku, završava šesti razred Niže muzičke škole, igra u folkloru, peva u pevačkoj grupi, ima ispunjen život.

BONUS VIDEO