Vikend horoskop od 18. do 20. oktobra 2024: Koga čeka ljubavni i filmski maraton

Nataša Tutnjević

18. 10. 2024. 000000 15:00

Photo:Shutterstock

Vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra 2024. otkriva koliko su svakom znaku Zodijaka zvezde naklonjene i koje su to stvari na kojima treba da porade na polju ljubavi i porodice, a šta se preporučuje za zdravlje i lični razvoj.

Ovan
Vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra 2024. predviđa da će vam kraj nedelje početi napetošću, posebno u profesionalnim i ličnim odnosima. Na površinu izlaze stari sukobi. Međutim, nemojte žuriti da delujete, bolje je da budete diplomata. Već u subotu situacija će se popraviti i biće prilike za konstruktivan dijalog i uspostavljanje romantičnih odnosa s partnerom. Provedite više vremena sa voljenima, to će vam doneti harmoniju. U nedelju vas očekuju pozitivna finansijska iznenađenja.

Bik
Kraj nedelje može biti veoma težak što se tiče emocija i ličnih odnosa. Nemojte se prepustiti impulsivnosti i agresiji. Već u subotu počinju pozitivne promene, posebno u kreativnosti i komunikaciji s najmilijima. Moguća su nova romantična poznanstva ili poboljšanje postojećih veza. Slobodan dan će vam doneti  jasnoću u vezi karijere. Na kraju nedelje pokušajte da se opustite i obratite pažnju na zdravlje, izbegavajte nepotreban stres, savetuje vikend horoskop od 18. do 20. oktobra 2024. 

Blizanci
U petak bi trebalo da budete oprezni u sukobima na poslu i da izbegavate teške reči. Ali u subotu počinje poboljšanje. Partner će vam pomoći da uspostavite bolje odnose s familijom. Pojačaće vašu želju da se dokažete u timu ili učestvujete u nekom važnom projektu. Krajem nedelje moguća su uspešna rešenja finansijskih pitanja. Budite otvoreni za nove mogućnosti i ne plašite se da odete dalje od uobičajenog.

Rak
Vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra predviđa da biste na samom kraju nedelje mogli da osetite jak pritisak vezan za posao ili u porodici. Trenutno su vam pojačane emocije, pa budite spremni da se stari problemi ponovo pojave. Već u nedelju lični odnosi će početi da se popravljaju. Dobro vreme za romantiku i jačanje prijateljstava. Imaćete prilike za rešavanje starih pitanja u vezi sa kućnim i porodičnim stvarima.

Lav
Ovaj vikend počeće velikim tenzijama na polju posla, posebno 18. oktobra. Pokušajte da ne ulazite u sukobe i postupajte diplomatski. Već u subotu osetićete priliv energije, posebno u kreativnim i romantičnim poslovima. Imaćete mogućnost za putovanje ili pak obrazovanje. Pokušajte da više pažnje posvetite ličnim i kućnim projektima. Ovo je vreme kada možete da postavite temelje za budući uspeh, savetuje vikend horoskop od 18. do 20. oktobra 2024. 

Devica
Poslednjeg dana sedmice možete se suočiti sa poteškoćama u finansijskim ili poslovnim stvarima. Međutim, atmosfera će se do kraja dana poboljšati: pojaviće se nove mogućnosti na poslu, poboljšanje odnosa sa kolegama i materijalne situacije. Kad je reč o finansijama, pogled na situaciju će vam se neobično iskristalisati, jasno vidite rešenja. U subotu pokušajte da se više odmarate i obratite pažnju na zdravlje. Dobro vreme za planiranje dugoročnih projekata, kaže vikend horoskop od 18. do 20. oktobra 2024.

Vaga
Krajem nedelje moguće su poteškoće kako u ličnim tako i u poslovnim odnosima. Ne bi trebalo da ulazite u sukobe, jer je malo verovatno da će se sve rešiti posle oluje. Od subote ća vam zvezde pomoći da uspostavite harmoniju i stvorite čvrste odnose. Stižu vam važne promene u partnerskom ili porodičnom životu. U nedelju moguć je uspeh u nekim finansijskim transakcijama. Ne propustite priliku da se odmorite i naspavate, savetuje vikend horoskopod 18. do 20. oktobra 2024.

Škorpija
Vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra 2024. predviđa ćete na samom kraju nedelje imati stresne trenutke na poslu, pa ćete celu sedmicu dugo pamtiti po poteškoćama. Ipak, od subote stiže vreme za inspiraciju i unapređenje odnosa s partnerom. Uspećete da završite stare projekte i započnete nove u domu, krečenje i slični radovi nisu isključeni. U nedelju očekujte pozitivne promene u ličnom životu. Pokušajte da se odmorite.

Strelac
Na karju nedelje mogli bi da nastanu sukobi ili tenzije u odnosima sa roditeljima i decom. Važno je da ne budete agresivni s partnerom i da nađete kompromise. U subotu stiže harmonija u romantične i prijateljske odnose. Dobićete inspiraciju za kreativne projekte i lični život. U nedelju ćete osetiti nalet optimizma i energije. To je dobro vreme za nove početke i kreiranje dugoročnih planova, predviđa vikend horoskop od 18. do 20. oktobra 2024.

Jarac
Teškoće u porodičnim odnosima ili poslovima sa nekretninama nećete moći da izbegnete, posebno u petak. Ne donosite impulsivne odluke, posebno 18. oktobra. Već od subote situacija će početi da se popravlja, a vi ćete moći da nađete kompromise. Zvezde donose jasnoću u kućnim i porodičnim stvarima. U nedelju očekujte pozitivne promene u ličnim odnosima ili poslovima. Pokušajte da nađete vremena za odmor, savetuje vikend horoskop od 18. do 20. oktobra 2024.

Vodolija
Prema vikend horoskopu od 18. do 20. oktobra 2024, napetost u komunikaciji ili učenju može da učini da izgledate sumorno i teško u očima drugih. Mogući su sukobi sa voljenim ljudima. Uspećete da pronađete izlaz iz teških situacija i razjasnite odnose kroz iskrene razgovore. U subotu i nedelju stižu harmonični odnosi sa bližnjima, a u nedelju očekujte pozitivne promene u ljubavi. Budite otvoreni za nove ideje i mogućnosti.

Ribe
Krajem sedmice moguće su poteškoće u finansijskom sektoru. Pokušajte da izbegnete sukobe i nepotrebne troškove, jer neće biti lako da popunite budžet. Već u subotu vam se otvara mogućnost za poboljšanje situacije u domu. U nedelju su mogući uspešni dogovori s familijom ili važne finansijske odluke. Dobar je trenutak da razmislite o dugoročnim planovima s partnerom. U to ime ćete prirediti ljubavno-filmski maraton, kaže vikend horoskop za period od 18. do 20. oktobra 2024.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU