BIVŠA VERENICA LIJAMA PEJNA SAZNALA TRAGIČNE VESTI: Pre samo nekoliko dana ga je optužila da je opsesivno kontaktira bez njene volje

Isidora Čolaković

17. 10. 2024. 000000 11:30

Foto: Profimedia

Bivša verenica Lijama Pejna, koji je pronađen mrtav ispred hotela u kom je boravio, Maja Henri, "u šoku" je zbog njegove smrti, otkrio je izvor blizak manekenki.

Zvezda grupe "One Direction" (31) pao je sa trećeg sprata hotela u argentinskoj prestonici Buenos Ajresu.

 Izvor blizak Maji Henri rekao je za Dejli Mejl: 'Trenutno je očigledno u šoku.' Manekenka je za smrt svog bivšeg saznala tek kada je jednog člana njenog tima kontaktirao novinar.

Nekoliko svedoka je reklo da je Pejn pao iz svoje sobe u hotelu Casa Sur Palmero u sredu nešto posle 17 časova.

Istraga o smrti 31-godišnjaka je u toku. Portparol gradske službe hitne pomoći Alberto Krešenti rekao je da je pao sa oko 40 metara i zadobio "teške povrede koje su bile smrtonosne".

U 17.04 po lokalnom vremenu stigla je dojava da osoba leži u unutrašnjem dvorištu hotela. U 17.11 stigla je hitna pomoć i potvrđeno je da je muškarac mrtav.

„Posle smo saznali da je bio poznati pevač. Nažalost, povrede koje je zadobio usled pada pokazale su se fatalnim. Nije bilo mogućnosti da ga oživimo", istakao je portparol gradske hitne pomoći. 

Pre samo nekoliko dana, Maja je zatražila od advokata da pošalju pismo o prekidu kontaktiranja pop zvezdi, nakon što ga je optužila da je više puta bez njene volje kontaktirao s njom i opsesivno se javljao njenim prijateljima i porodici, uključujući njenu majku, Azteku Henrij.

"Otkako smo raskinuli, šalje mi poruke, neprestano mi zvoni telefon, i to ne samo sa svog broja; uvek je to sa različitih brojeva, tako da nikada ne znam odakle će doći," rekla je.

(Kurir.rs/DailyMail)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU