ŠTA JE LIJAM PEJN RADIO NEKOLIKO SATI PRED SMRT? Stigao izveštaj policije - hotel ga prijavio za neprimereno ponašanje

Isidora Čolaković

17. 10. 2024. 000000 10:30

Foto: Profimedia

Svet je ostao nem kada je sinoć saopšteno da je muzičar Lijam Pejn preminuo nakon pada sa trećeg sprata hotela u kojem je odseo u Buenos Ajresu. Bivši član grupe One Dierction imao je samo 31. godinu, a ovako se ponašao pre smrti. 

Policija je saopštila da je hotel prijavio gosta koji se ponaša neprimereno, te da je malo pre kobnog pada morao da bude otpraćen u sobu. 

Radnici hotela su prijavili policiji neposredno pre smrti "agresivnog čoveka koji je možda bio pod dejstvom droge i alkohola". Prema izveštajima lokalnih medija, Lijam je viđen "da se ponaša neprimereno u holu hotela i da je razbio svoj laptop" pre nego što je 2morao da bude odveden u svoju sobu".

Nažalost, ubrzo nakon poziva radnici su rekli da su čuli glasan zvuk u dvorištu. Liamsovo telo je otkriveno nešto posle 17 časova po lokalnom vremenu.

Na audio snimku u vezi sa slučajem dobijenim od ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa čuo se poziv radnika koji je tražio pomoć sa pijanim gostom.

- Kada je svestan, uništava celu sobu i treba da pošaljete nekoga - navodi se u audio zapisu koji su objavili svetski mediji.

Direktor hitne medicinske pomoći Alberto Krešenti razgovarao je za lokalni novinski list Clarin nakon Liamove smrti.

- Proverili smo njegov identitet koristeći pasoš koji je imao. Medicinski tim je video da je očigledno imao frakturu u dnu lobanje.

Policija Buenos Ajresa je u saopštenju potvrdila:

- Lijam Džejms Pejn, kompozitor i gitarista, bivši član grupe One Direction, preminuo je danas nakon pada sa trećeg sprata hotela u Palermu.

Šta je radio u Palermu?

Liam je ranije na društvenim mrežama objasnio zašto je u zemlji.

- Idemo u Argentinu. Prvo, zato što moramo, i drugo, zato što želimo, i treće, jer Najl Horan svira tamo dole i mislim da bismo mogli samo da odemo i kažemo 'Zdravo'. Prošlo je dosta vremena otkako smo ja i Najl razgovarali. Imamo mnogo o čemu da razgovaramo i želeo bih da sredim nekoliko stvari sa tim dečakom. Bez loših vibracija ili ništa slično, ali samo, moramo da razgovaramo - rekao je u video.

 

Bio je na selu sa svojom devojkom, Kejt Kasidi. Samo nekoliko sati pre smrti, pevač je postavio slike za svoje fanove na Snapchat. U njima je Lijam viđen kako deli hranu i pričao o svojim planovima da igra polo. Takođe je snimio svoju devojku Kejt dok su zajedno doručkovali.

- Ovo je sto za doručak, samo uživam u doručku i kafi iako je 13:00 - rekao je.

Otkrio je da su boravili u kući svog prijatelja dok se Kejt našalila u pozadini da su "gubitnici" zbog toga što leže. 

Samo je voleo da peva

Nakon vesti o njegovoj smrti, svet se ujedinio da izrazi saučešće. Među njima su bili mnogi Liamovi poznati prijatelji, uključujući voditelja X Factora Dermota O'Learija.

On je podelio crno-belu fotografiju na kojoj stoji pored Liama i napisao:

"Najgora vest. Sećam ga se kao 14-godišnjaka koji je došao na audiciju na The X Factor, i oduvao nas dok je pevao Sinatru. Jednostavno je voleo da peva. "

Podsećamo, Liam se pojavio u X Factoru 2010. godine gde je postao deo One Direction-a zajedno sa kolegama iz benda Luisom Tomlinsonom, Harijem Stajlsom, Najlom Horanom i Zejnom Malikom. Bend je postigao vrtoglavu popularnost, a onda se raspao.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU