BESPLATNA APLIKACIJA "ZNAM MAJSTORA" JE TU! Revolucionarno rešenje za sve vrste popravki

Isidora Čolaković

18. 10. 2024. 000000 16:00

Foto: Shutterstok

Uz aplikaciju "Znam majstora" besplatno, jednostavno, brzo i bez stresa pronađite kvalitetne majstore za sve vrste radova i popravki!

Bilo da vam je potreban moler, električar, vodoinstalater ili bilo koji drugi stručnjak iz oblasti zanatskih usluga, ova aplikacija predstavlja rešenje koje olakšava potragu.

Aplikacija je potpuno besplatna, a majstori takođe mogu da kreiraju profile i ponude oglase za njihove usluge potpuno besplatno

 Foto: Promo

"Znam majstora" spaja korisnike sa najboljim majstorima iz cele Srbije, a svi majstori su ocenjeni od strane korisnika, što pomaže u izboru najboljih majstora iz ogromne baze.
 
Kako do pravog majstora pomoću aplikacije “Znam majstora”?

1. Jednostavna pretraga – Korisnici pretražuju majstore po zanatu, lokaciji i ocenama, što im omogućava da brzo pronađu majstora za svoje potrebe.
2. Direktan kontakt – Korisnici mogu direktno kontaktirati majstora, zakazati termin i dogovoriti sve detalje posla.
3. Besplatno korišćenje – Aplikacija je besplatna za korisnike i majstore, a majstori imaju i mogućnost da dodatno unaprede svoj profil korišćenjem premium funkcija i na taj način povećaju svoju vidljivost!


 Foto: Promo

Nove mogućnosti za profesionalce

“Znam majstora” nudi mogućnost i firmama da postavljaju oglase. Na taj način, i majstori i firme mogu lakše doći do novih poslova.
 
Digitalizacija zanatskih usluga

Uz ovu aplikaciju, korisnici imaju priliku da online, lako, brzo i besplatno, pronađu proverenog majstora, dok majstori imaju mogućnost da unaprede svoje poslovanje i lakše dođu do novih klijenata.

Preuzmite aplikaciju "Znam majstora" besplatno na Google Play ili App Store i rešite svaki majstorski problem na pravi način!