"POMISLILI SU DA SAM NEPOKRETNA SIROTICA": Početak karijere Verice Šerifović obeležilo je gostovanje u jednoj emisiji u kojoj je bio i Šaban

Isidora Čolaković

16. 10. 2024. 000000 12:30

Foto: Ataimages.rs/ A.A./ V. Danilov

Pre nego što je snimila prvu ploču, Verica je nastupala na slavljima i svadbama širom sveta i imala publiku koja joj je bila verna.

Ipak, njeno ime nije bilo poznato široj javnosti sve do jednog TV nastupa za koji je zaslužan Šaban Šaulić.

- Početkom devedesetih snimila sam duet sa Šabanom Šaulićem „Lutao sam dosta“ i on me je pozvao da učestvujem s njim u jednoj emisiji na TV Pink koja je bila koncipirana tako da gost sa sobom dovede svoje goste. Šaban je poveo samo mene. Emisija je bila veoma gledana i tek tada je veliki broj ljudi čuo za moje ime i moje pevanje – rekla je Verica i istakla da joj nije bilo svejedno da nastupa pred milionskim auditorijumom.

- To gostovanje ću, pored ostalog, pamtiti i po blagoj jezi koja me je obuzela kada su krenula uključenja gledalaca. LJudi, navikli na pevačice koje igraju dok pevaju, a ja sam sve vreme sedela, pomislili su da sam neka sirotica koja je nepokretna, a mnogo lepo peva, pa su nudili da mi pomognu da prohodam. Pala je i jedna bračna ponuda gledaoca kojem sam se toliko dopala da je bio spreman da me oženi i brine o meni do kraja života. Jedan mi je čak nudio i svoj novi Mercedes– ispričala je Verica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU