Kako je Ben Aflek reagovao na komentare Dženifer Lopez o razvodu: "Prihvatio je da ne može da pobegne od toga"

Kristina LJubisavljević

15. 10. 2024. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Sada su oči okrenute ka Afleku, a mnogi su željni da čuju njegovu reakciju na ono o čemu je govorila njegova sada već bivša žena.

Prema Dejli mejlu, Aflek nije bio svestan da je Lopez planirala da razgovara o svom ličnom životu u nedavnom intervjuu. Međutim, izvori kažu da on nije bio potpuno iznenađen njenom odlukom.

- Ben zna da će zauvek pričati o raskidu, jer je snimala albume i dokumentarne filmove o obe svoje prethodne veze - rekao je izvor za Dejli Mejl.

- Nije dobio obaveštenje da će ona govoriti o njihovoj vezi, ali je pretpostavio da će se to na kraju dogoditi. To je deo njenog života kao i bilo šta drugo, i on je prihvatio da nikada ne može da pobegne od toga.

Čini se da Aflek takođe razume Dženiferin način da se nosi sa njihovim raskidom, što uključuje i otvoren govor o tome. On zna da je ona uvek bila neko ko govori o svom ličnom životu.

- Svako se nosi sa gubitkom i raskidom na svoj način, a to je ono što je Džen morala da uradi – Ben samo to mora da prihvati - objasnio je insajder. Međutim, glumac bi više voleo da neke stvari zadrži ličnim, posebno važnije detalje o njihovoj vezi.

Šta je Dženifer Lopez rekla o njihovom raskidu?

Tokom razgovora sa komičarkom i voditeljkom Niki Glaser za Interviev Magazine, Lopez je podelila neka duboka razmišljanja o ljubavi i odnosima.

- Moraš biti zdrav. Moraš biti kompletan, ako želiš nešto što je potpunije. Moraš biti dobar i sam sa sobom. Mislila sam da sam to naučila, ali nisam. A onda, ovog leta, razmišljala sam: „Moram da odem i budem sama, želim da dokažem sebi da to mogu“ - objasnila je ona.

Iako nije direktno imenovala Afleka, priznala je da su stvari bile teške.

- Osećala sam se usamljeno, nepoznato, zastrašujuće. Tužno je. Očajno. Ali kada sednete u tim osećanjima i kažete: „Ove stvari me neće ubiti“, sposobna sam za radost i sreću, sama - priznala je, jasno govoreći o svom nedavnom raskidu.

- Biti u vezi me ne definiše. Ne mogu da tražim sreću u drugim ljudima. Moram da imam sreću u sebi. Govorila sam da sam srećna osoba, ali sam ipak tražila da neko drugi dopuni tu sreću - podelila je Lopez, ističući da trenutno ne traži nikog drugog.

BONUS VIDEO